Noen som vet om det går an å oppbevare ostechips en stund (noen dager), helst i romtemp?
Føler jeg har vært gjennom halve forumet, kan ikke si at jeg finner svar.
Sliter nemlig veldig med å få i meg nok fett, men ostechips er jo så godt.:D
Oppevares på kjøkkenbenken her i huset.
Og jeg hadde med på ferie i 3 uker. Stod også romtemperert og var like gode :ja:
Tusen takk for svar Gerd! Du er jammen god å ha her! ;)
Kanskje jeg endelig skal klare å knaske litt fett hver dag. :p
Yesss!! Har lurt på akkurat det samme!
Da blir det storsteking av osteskiver når jeg bare får kjøpt bakepapir. Mmmmm!
Så fint å høre at de kan oppbevares!
dette har jeg oxo fundert på.men hvordan?
i boks,i pose el skal de ligge uten noen forpakning.
De siste jeg lagde fikk ligge over natta i en matboks av metall. De ble litt seige, men fullt brukbare neste dag. Da turte jeg ikke oppbevare dem lenger så jeg spiste dem opp. :D I dag har jeg laget ostetacotubs til middagen i morgen, og hvordan de skal oppbevares i natt vet jeg ikke enda.
De siste jeg lagde fikk ligge over natta i en matboks av metall. De ble litt seige, men fullt brukbare neste dag. Da turte jeg ikke oppbevare dem lenger så jeg spiste dem opp. :D I dag har jeg laget ostetacotubs til middagen i morgen, og hvordan de skal oppbevares i natt vet jeg ikke enda.
I en boks, uten lokk, romtemperatur :)
Det er notert! Takk skal du ha.