View Full Version : Frossent kjøtt


Øystein
15-08-10, 20:32
Hvor lenge kan kjøtt ligge i frysen?

Har en del fårikål kjøtt og ei juleribbe fra fjorårets sesong. Fårekjøttet var best før 02.10.2009 og alt var ferskt før det havna i frysen.

Det ligger i frysedelen til et kombiskap, mener det er -18 grader der inne.

TrillTrall
15-08-10, 20:47
Tin det i kjøleskapet over natta og se hvordan det ser ut og om det lukter bra. Ser det bra ut og lukter som det skal er det nok ingen fare med å spise det. Om det er litt "slimete" utenpå og/eller lukter surt/mystisk går det rett i søpla.

Øystein
15-08-10, 21:05
Takk!

Fant denne (http://www.spisbedre.no/sporsmal/126/). Er det noe håp for ribba da? Er litt skeptisk til dårlig mat.

Kitt
15-08-10, 21:09
Takk!

Fant denne (http://www.spisbedre.no/sporsmal/126/). Er det noe håp for ribba da? Er litt skeptisk til dårlig mat.
Tin den, følg retningslinjene over ang lukt/utseende, mariner den godt i BBQ- saus, grill på indirekte varme-> megagod middag!!!:sikle::sikle::sikle:

(Vår hadde ligget 3 år i fryseren:o)

Øystein
15-08-10, 21:16
Da prøver jeg det ;)