Går det an å lage fiskekaker av fisk som har vært frossen :confused:
Har funnet en oppskrift (http://dinmat.aftenposten.no/Finn-oppskrifter/Oppskrifter/Middag/Fisk-og-skalldyr/Annen-sj%C3%B8mat/Fiskekaker-med-krabbesaus) jeg har lyst å prøve med krabbesaus :) men har en liten stemme i bakhodet som sier at fiskemat må lages av fersk fisk.
Ja jeg bruker frossen laks når jeg lager laksekaker i vertfall :ja:
Tusen takk Gerd, da prøver jeg en dag :)
jeg lager også alltid lakse- og ørretburgere av frossenfisk:)
Da var det nok bare en idé jeg har laget meg selv en gang. Takk for at dere deler av deres erfaring.
I alle fall er det kjøpt inn litt av hvert nå - så er det bare å teste :)
Har laget fiskekaker etc av både fersk og frossen og oppdaget egentlig ingen forskjell, men...
om du feks vil lage gravlaks/ørret SKAL fisken være fersk!:)
Det går veldig godt an å lage fiskekaker av frossenfisk. Fint å lage i foodprosessor. Anbefaler å ikke lage så stor posjon, bare så mye som vil bli spist i løpet av 2-3 dager. Særlig seikaker er best nylaga, hvis de fryses igjen blir de litt "korte" som vi kaller det, dvs ikke så saftige.
Går det an å lage fiskekaker av fisk som har vært frossen :confused:
Det går fint å lage fiskeburger/fiskekaker/fiskeboller av frossenfisk. Bare husk. Bruk det vannet som tiner av fisken. Det er der stivelsen er og dermed ramler ikke resultatet så fort fra hverandre etter steking/koking.