View Full Version : Rettich - gode råd


Thoros
03-03-10, 23:03
Såvidt jeg kan se er rettich en utrolig grønnsak med lav kabo og meget smakelig - en smak av nepe/kålrot. Noen som bruker rettich - og hvordan?

Imse
03-03-10, 23:12
Reddik? Rettich er vel det tyske navnet på reddik tror jeg.

Jeg bruker den, skjærer i skiver og spiser enten på lavkarbobrød eller som tiltygg til ost og noe kjøtt.

Rin
04-03-10, 07:51
http://www.frukt.no/artikkel.aspx?artid=15767&mnu1id=8050&mnu2id=8053&mnu3id=1129&mnu4id=1151

Rettich er i reddikfamilien, men ikke heelt det samme som den lille røde varianten. Jeg har aldri rørt denne grønnsaken, men enig i at den ser anvendelig ut!

senorita
19-12-10, 04:01
*dytter denne*

har kjøpt en slik nå.. vet ikke helt hva jeg skal bruke den til enda.. montro om man kan lage mos av noe sånt? :P

Carisma
23-12-10, 12:37
Bruk den som i fløtegratinerte poteter: Lagvis i en form med løk, hvitløkspepper og salt og så hell fløte over. Stek i ca 40 min, ta på ost og stek i 10-15 min til.

senorita
23-12-10, 16:07
Mmm det hørtes godt ut :D Må jeg teste :D