Kan nokon hjelpe med oppskrift på slikt brød? :spent:
Har ei datter som har fått beskjed om å kutte ut kveitemjøl, og være forsiktig med fiber pga. ømtålelege tarmar. Ho kan f.eks eta riskaker, men er jo kjedeleg i lengda. :veitikke:
eneste jeg kommer på da er å bruke glutenfritt mel.. kansje andre har andre forslag?
sjekk brød tråden til torkill! Masse oppskifter der nå..
Kan hun spise speltmel? Hvis så, så kan du jo bare bake et vanlig, ikke så grovt brød og bytte ut hvete med spelt. :)
Hva med bygg og rug og maismel? Soyamel har ikke så mye fiber, men smaker egg. Ikke noe jeg anbefaler i allefall.
Takkar masse for svar. :)
No skal me prøve oss litt fram.
Tenkte litt på spelt mjøl, dei sel ferdige spelt brød på Drageset super spar, kansje det kan vera eit supplemang :confused:
brødet til drageset er kjempegodt :) og reint spelt. så om man tåler spelt er det godt alternativ.