Det finnes i hovedsak 2 typer kabab kjøtt. den ene er en type farse, altså blandet kjøtt. Den andre typen er rent kjøtt i skiver . Denne siste typen er iallefall lov. Men den første... er ikke godt å si hva den inneholder men litt ville jeg ha unnet meg ;)
Jeg har spist mye kebab i min tid.... Men den siste typen er aller best syntes jeg :)
Det er slakteriene som lager kebabskjøttet og det inneholder ikke noe spesielt annet enn hva vanlig kjøttdeig gjør. (sier de)
Det er sausen og maisen - og ikke minst pitaen en må være forsiktig med...
men jeg holdt på å si. uansett om det inneholder mye rart eller ikke, så er det snakk om kjøtt/rester osv? Er ikke sånn at karboinneholdet kan være himmelhøyt?
Mange kebabkjøkken får kjøttet sitt fra Gilde og Stabburet.
I Stabburet sitt kebabkjøtt ser næringsinnholdet ihvertfall slik ut:
220 kcal, 5 g protein, 0,3 g karbohydrat og 18 g fett.
kebeb kjøtt er laget av MUK altså ikke bare kjøtt men bein marg og rester