hvilken type bladsalat spiser dere? Er det noe forskjell på dem egentlig?
Dess mer farge dess bedre !
Dess mer farge dess bedre !
hvilke typer spiser du da?
Du har rapidsalat, kinakål, isbergsalat, hodesalat, roucala og sikkert en hel haug med andre.
jeg blander gjerne noen grønne og noen røde.
Alle som finnes i butikken, untatt isberg (bare vann uten næring)
Mine favoritt grønnsaker er:
arugula
lollo rosso
endive
persille
kinakål
radicchio
sikori
jicama
romaine salat/hjertesalat
vårsalat
gaukesyre Disse salatgrønnsakene har høyt innhold av phytonæringstoffer og er gode kilder til fiber.
I tillegg bruker jeg en del
baby spinat/spinat
rødbeteblader
hjertesalat
ruccola
Alle som finnes i butikken, untatt isberg (bare vann uten næring)
Mine favoritt grønnsaker er:
arugula
lollo rosso
endive
persille
kinakål
radicchio
sikori
jicama
romaine salat/hjertesalat
vårsalat
gaukesyre Disse salatgrønnsakene har høyt innhold av phytonæringstoffer og er gode kilder til fiber.
I tillegg bruker jeg en del
baby spinat/spinat
rødbeteblader
hjertesalat
ruccola
Der fikk vi svaret sitt se;) hehe, burde lage sånn egen gruppe her.. "spør Nille"
Jeg synes også hjertesalaten er god. :)
Ellers er det godt å blande litt, gjerne med litt ung spinat. Romanosalat, eller romersk salat er veldig drøy og mettende, men smaker ikke så mye. Er proppfull av sunne antioksidanter.
Kinakål er egentlig en kål, og skal helst spises lett varmebehandlet. (Gjelder særlig for folk med lavt stoffskifte.)