View Full Version : Kesam
Er det mye karbo i kesam?
Bruker det på en del frukt ol. Lurer på om det kanskje er dumt..
Følger ikke noe annen filisofi enn at jeg vil begrense karboinntaket. :)
Karboinnholdet er oppgitt på pakken,
Ser det. Men er rett og slett ganske clueless på hva som er mye og hva som er lite.
Mener du mager, vanlig eller vaniljekesam? Det er ganske stor forskjell på vanlig og vanilje, tror jeg. Vanilje har nok mest siden det er hvitt sukker i den.
Mener du mager, vanlig eller vaniljekesam? Det er ganske stor forskjell på vanlig og vanilje, tror jeg. Vanilje har nok mest siden det er hvitt sukker i den.
Selvfølgelig er det vanlije. Hmf.. alt godt er jo usunt. ler*
Står på pakken: 125ckal pr 100. 5% sukker. Hm.. må ha oversett det med sukkeret glatt jeg. Sikkert vært ønsketenking at dette kunne være ok.
Finnes det noe som ligner som er sukkerfritt?
Er så glad i bær av alle sorter og kan fint klare meg uten godis om jeg har det. Men må jo ha saus. :rolleyes:
Hehe sånn er det, irriterende ja. De MÅ ha sukker i alt. :sur:
Hvor mange karber er det oppgitt på pakken da?
Jeg skal se om jeg finner noen alternativer til deg, skal lete nå. :)
Forresten, du kan jo kanskje bruke litt matyoghurt og tilsette vaniljedråper/vaniljepulver (kjøpes på helsekosten, er pulver av ren vaniljestang) og litt Splenda? Eller kanskje det går an å bruke dette i Creme Fraiche, da blir det jo enda mindre karbo.
Ellers fant jeg disse:
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2606&highlight=vaniljesaus
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=6547&highlight=vaniljesaus
Forresten, du kan jo kanskje bruke litt matyoghurt og tilsette vaniljedråper/vaniljepulver (kjøpes på helsekosten, er pulver av ren vaniljestang) og litt Splenda? Eller kanskje det går an å bruke dette i Creme Fraiche, da blir det jo enda mindre karbo.
Ellers fant jeg disse:
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2606&highlight=vaniljesaus
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=6547&highlight=vaniljesaus
Tenkte akkurat på det første du sa her. Kan jo kjøpe youghurt naturell og putte i essens og splenda ja. Smart det. :)
Eller matyoghurt, for den er tykkere, jeg synes naturell er så vannete. Men det er jo en smakssak. :D
Eller matyoghurt, for den er tykkere, jeg synes naturell er så vannete. Men det er jo en smakssak. :D
Ante ikke at det fantes jeg. :p
Kjekt å ha deg nå da. Ekspert på å lage sunn (og usunn da, men det vil jeg ikke høre om. He he,) godis!
Vet det er der jeg sliter mest... :o
Så du vil ikke ha link til kaketråden min, altså? :knegg: Neida.
Matyoghurt er geniaaalt! Jeg bruker den ofte til feks. Tzatziki, siden den er mye tykkere enn naturell yoghurt og ikke trenger å siles først. Mye bedre konsistens, og det beste av alt - den tåler koking!
Ser slik ut:
http://www.aperitif.no/images/82525/TINE-matyoghurt-200b.jpg
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.