Dadda
11-11-07, 20:15
Akkurat laget en kjempegod grønnsaksrett som er både enkel og rask å få til :p. Legger det ut i håp om at andre også kan få glede av den. Smaker dessuten også veldig godt kald:D. Tar det med på jobben som en litt annerledes lunsj/del av lunsj i den fine matboksen min.
Tester ut frysing akkurat nå, og kommer tilbake med resultatet senere.
1 aubergin
Olivenolje
Blåskimmelost
Revet jarlsberg
Del auberginen i 2 og plasser delene i en ildfastform med snittflatene opp (skjærer ofte litt vekk fra auberginen under også så den står rett).
Hell godt med olivenolje over snittflatene.
Stekes i ovnen ved ca 200 grader til aubergindelene er myke.
Ta ut ”innmaten” med skje- og bland dette med blåskimmel og jarlsberg osten.
Legg den utblandede ”innmaten” tilbake i auberginene, strø litt ekstra jarlsberg over på toppen, og stek videre til osten er gylden. Smaker til med salt etter at den er ferdigstekt.
Knallgodt !!
Tester ut frysing akkurat nå, og kommer tilbake med resultatet senere.
1 aubergin
Olivenolje
Blåskimmelost
Revet jarlsberg
Del auberginen i 2 og plasser delene i en ildfastform med snittflatene opp (skjærer ofte litt vekk fra auberginen under også så den står rett).
Hell godt med olivenolje over snittflatene.
Stekes i ovnen ved ca 200 grader til aubergindelene er myke.
Ta ut ”innmaten” med skje- og bland dette med blåskimmel og jarlsberg osten.
Legg den utblandede ”innmaten” tilbake i auberginene, strø litt ekstra jarlsberg over på toppen, og stek videre til osten er gylden. Smaker til med salt etter at den er ferdigstekt.
Knallgodt !!