View Full Version : Soyaflokker
Kan man koke grøt/velling på soyaflokker og soyamelk?
Hmm..aner jeg ikke, dessverre.....
Har vurdert å prøve og det får jeg til i løpet av helgen :D Det hadde vært godt med noe som var raskt å lage, som man kunne strø sukrin på og som hadde grøtkonsistens..
jeg savner såååååå veldig havregrøt og velling...hadde vært så godt:)
Må på butikken å kjøpe mer soyamelk.. men ser for meg at litt fløte i også vil være godt.
Jeg savner også havregrøt og sitter og sikler på ungenes mat når de spiser det :lol:
mmm kanske prøve velling m litt kanel i tenkte jeg...og fløte....mums:)
Ultra var tom for soyamelk!!!
Men har kjøpt fløte og kan jo forsøke med det og vann..
Ettersom jeg ikke har soyaflokker så forsøkte jeg med soyaflak og fløte..
Det smakte blaute flak med svidd fløte.. med sukring på så smakte det blaute flak med søt svidd fløte på :rolleyes:
hahahahahaha lol:D
Hva er forskjellen på flak og flokker? Trodde det var det samme jeg?
Hvor mange karber er det i flokkene? I flakene er det 3,1.
Er det pga karbene eller allergi at du bruker soyamelk?
Jeg lager forresten vaffler med soyaflokker. 2 egg, 1/2 dl flokker, 2 ss CC og litt vann blir en sinnsykt god, svær vaffel! Oppå denne har jeg enten smør og canderellstrø eller smetet sukkerfri sjokolade :p
Jeg bruker det for karbene ihvertfall. 0,1 karbe per 100 gram :)
nå har jeg prøvd å koke velling etter fedonoppskrift på soyaflak og soyamelk....det ble faktisk riktig jævelig!! lol
Syntes det var synd å kaste all soyaflakene så jeg skylte av melkeblandinga i et dørslag...deretter blanda jeg i tre egg og ca 1 dl fløte...stekte som pannekaker i smør...og det var faktisk veldig gott:D
Da kan vi konstaterer at grøt på flokker og flak ikke fungerer, men derimot i pannekaker så fungerer det :lol:
tror det var soyamelka som gjorde at det ble vondt...soyflakene var jo like gode etterpå:)
Soyaflakene mine var også like gode.. det var fløten som smakte svidd :sulten:
lol....vi får holde oss til pannekaker :D
I dag morges hadde jeg soyafloker med vann i microen i noen minutter. Hadde 1ss. cocosa, kanel, og sukrin.. en dæsj soyamelk og 1ts. JBKM.. oppi etterpå...og det ble LITT velling-aktig på en ubestemmelig måte...
kanskje hvis man har i mer JBKM..eller litt proteinpulver i på slutten...eller hvis man kjører dem i finhakkeren sammen med litt linfrø/sesamfrø slik at det er mer melaktig før man koker dem?? hmmm...
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.