Har funnet en ny yndling i Farris Bris med pære-smak, minner om den gode gamle pære-brusen. Men hvordan er det med søtstoffene i disse, vil de påvirke blodsukkeret på samme måte som lett-brus?
Er vel ikke noe kunstig søtstoff i denne??
Er ikke det bare vann med kullsyre og smakstilsetning (aroma)??
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=5267&highlight=farris+bris
Det står at den inneholder søtstoffene acesulfam K og aspartam?
http://www.matvareguiden.no/matvare7227.asp
:)
Men her finner jeg lite om søtstoffene? Det eneste jeg lurer på er om disse påvirker blodsukkeret?
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?p=357543&highlight=s%F8tstoff#post357543
Les Nilles svar #13, om aspartam
Det står at den inneholder søtstoffene acesulfam K og aspartam?
Såpass:eek: Det var jeg virkelig ikke klar over..... Gjelder dette alle Farris Bris tro...:confused: *løperutpåkjøkkenetogsjekkerminmedbringebær*
jeg tror den med pære er farris pluss, ikke farris bris. Farris pluss er søt, så den har nok søtningsmiddel, men vanlig farris og farris bris har ikke søtningsmiddel. Ikke min Farris bris med mango/papaya ihvertfall!
Jeg fikk meg en overraskelse da jeg skulle smake Farris Pluss med pæresmak - det var VELDIG søtt :eek:
:urk: Farris skal ikke være søtt, altså!