Sol
28-01-08, 11:57
Har kjøpt et glass med cocosa,- den til steking, og akkurat lagd min første omelett stekt i denne ganske ekle rent visulet, men riktignok smaksnøytrale fettmassen. I følge beskrivelse fra leverandør er dette fettet ganske suverent helsemessig. PÅ nettet fant jeg følgende beskrivele:
"Stadig flere følger den "lavglykemiske vei": Mer fett og protein og færre karbohydrater. Cocosa® er selvskreven som basisolje i dette kostholdet. Med over 60 % mellomlange, mettede fettsyrer øker kokosolje fettforbrenningen, stimulerer stoffskiftet og gir energi og metthetsfølelse som varer lenge. Den øker også opptaket og utnyttelsen av de essensielle Omega 3 og 6 fettsyrene, og gir i tillegg en rekke andre helsefordeler. Kokosolje har vist seg så effektiv mot stoffskifteproblemer at det i USA nå forskes på om kokosolje kan erstatte vanlige medikamenter." '
Er dere enige i disse påstandene? Til hva/ hvordan bruker dere cocosa i daglig matlaging?
"Stadig flere følger den "lavglykemiske vei": Mer fett og protein og færre karbohydrater. Cocosa® er selvskreven som basisolje i dette kostholdet. Med over 60 % mellomlange, mettede fettsyrer øker kokosolje fettforbrenningen, stimulerer stoffskiftet og gir energi og metthetsfølelse som varer lenge. Den øker også opptaket og utnyttelsen av de essensielle Omega 3 og 6 fettsyrene, og gir i tillegg en rekke andre helsefordeler. Kokosolje har vist seg så effektiv mot stoffskifteproblemer at det i USA nå forskes på om kokosolje kan erstatte vanlige medikamenter." '
Er dere enige i disse påstandene? Til hva/ hvordan bruker dere cocosa i daglig matlaging?