Jeg blir litt frustrert av å lese tabeller for å beregne karboinnholdet i et måltid. I to av mine tabeller står det at medisterfarse har mindre enn 1 karbohydrat - mens medisterkaker (har på lavkarbo) står oppført med "skyhøye" 6-7 (husker ikke helt).
Noen som vet hva som er korrekt ?
Har snakket med en slakter, men ingen vil fortelle hvor mye potetmel de tilsetter pr kilo.
Ville vært flott med en avklaring på dette fordi jeg så langt har levd i den troen på at det var lite kh i medisterkakene jeg ofte steker.
det var rart, for medisterfarse inneholder mel, er du sikkert på at det ikke er medisterDEIG som har null karber?
medisterdeig = 0
medisterfarse = 6
det var rart, for medisterfarse inneholder mel, er du sikkert på at det ikke er medisterDEIG som har null karber?
medisterdeig = 0
medisterfarse = 6
Hmmmm - nå er jeg neimen ikke sikker på noenting *fnis* Men hva er forskjellen på medisterdeig og medisterfarse?
hehe, lett å ta feil på denne.
Medister- DEIG er ett rent litt grovere produkt, mens
Medister-FARSE er ferdig spedd med mel og krydder, helt ferdig til bruk
Takker og bukker :D
Da må jeg ta en ny prat med slakteren min igjen - for han garanterte meg at det ikke var mel i medisterfarsen - men derimot små mengder glutenfritt potetmel *hmmm*. Medisterkakene skal jeg i hvert fall holde meg unna en stund :D
glutenfritt potetmel er vel også karber? dette er ikke jeg noen mester på;) Spør slakteren din du, for å være sikker. jeg har svart utifra ferdig produkter du kjøper i daglivare forretningen.
Hvis kroppen din tåler å spise disse farsekakene godt, at du fortsatt går ned, eller lever bra, så ser jeg ikke noe grunn til å slutte med de :)