Sivensvans
05-02-08, 09:36
Kjøpte en 400 g frossen torskefilet her om dagen, og på pakken står en deilig oppskrift, som jeg fulgte sånn noenlunde - og, som jeg tenkte flere ville ha glede av. Sønnen min på 11 SLUKTE maten - og syntes dette var sååå godt:
400 g torskefilet (eller en annen fisk du liker, men tror den bør være hvit)
2 dl fløte
2 fedd hvitløk, finhakket
1 svær ss grov sennep
2 ss kruspersille (eller en annen urt)
Salt/pepper
Revet ost
Legg tint fisk i en ildfastform - del den i 4 biter.
Kok opp fløten sammen med hvitløk, sennep, kruspersille, salt og pepper.
Hell blandingen over fisken - settes på rist nederst i ovnen, 180 grader og etter ca 15 minutter drysses osten over og lar den steke i nye 15 minutter.
Serveres med deilig salat - evt deilige grønnsaker. Her kan man jo kombinere i det uendelige - dette er et fint utgangspunkt, så kan man jo bare putte oppi det man lyster etterhvert!;)
400 g torskefilet (eller en annen fisk du liker, men tror den bør være hvit)
2 dl fløte
2 fedd hvitløk, finhakket
1 svær ss grov sennep
2 ss kruspersille (eller en annen urt)
Salt/pepper
Revet ost
Legg tint fisk i en ildfastform - del den i 4 biter.
Kok opp fløten sammen med hvitløk, sennep, kruspersille, salt og pepper.
Hell blandingen over fisken - settes på rist nederst i ovnen, 180 grader og etter ca 15 minutter drysses osten over og lar den steke i nye 15 minutter.
Serveres med deilig salat - evt deilige grønnsaker. Her kan man jo kombinere i det uendelige - dette er et fint utgangspunkt, så kan man jo bare putte oppi det man lyster etterhvert!;)