annemarta
13-02-08, 20:52
Heisann alle sammen!
Som relativt fersk ketolyser så har jeg ett spørsmål angående baking! Jeg har forsøkt å tilpasse noen oppskrifter til lavkarbo gjennom å bruke splenda som sukkererstatning. Prøvde meg på noen kjeks basert på peanøttsmør her tidligere i kveld.... Det skulle være 150 g sukker i de og jeg brukte da 15 g splenda. Men det ble en merkelig smak av dette. Skyldes dette splenda? Bør man bruke mindre når man forsøker å oversette oppskrifter til lavkarbo??
Takker for svar!
Ellers så må jeg bare si at kroppen min trives på lavkarbo, går sakte, men jevnt ned i vekt og cm. Skulle selvfølgelig ønske at jeg hadde gått ned ti kg i går, men prøver å være tålmodig.... Masse gode tips og ideer her på forumet forresten. Mange flinke mennesker her.
Ha en fortsatt fin kveld, folkens :)
Som relativt fersk ketolyser så har jeg ett spørsmål angående baking! Jeg har forsøkt å tilpasse noen oppskrifter til lavkarbo gjennom å bruke splenda som sukkererstatning. Prøvde meg på noen kjeks basert på peanøttsmør her tidligere i kveld.... Det skulle være 150 g sukker i de og jeg brukte da 15 g splenda. Men det ble en merkelig smak av dette. Skyldes dette splenda? Bør man bruke mindre når man forsøker å oversette oppskrifter til lavkarbo??
Takker for svar!
Ellers så må jeg bare si at kroppen min trives på lavkarbo, går sakte, men jevnt ned i vekt og cm. Skulle selvfølgelig ønske at jeg hadde gått ned ti kg i går, men prøver å være tålmodig.... Masse gode tips og ideer her på forumet forresten. Mange flinke mennesker her.
Ha en fortsatt fin kveld, folkens :)