View Full Version : Tips til å få opp fettinntaket?
eg sliter med å få opp fett inntaket....
føler eg spiser mer en nok, eg mett og førnøyd,
men likevel ser dagsinntaket mitt slik ut i dag:
Energi:1338Fett:89.2Karbohydrat:16.8Protein:87.05
i dag har eg spist:
kabaret med reker,fiskeboller og blomkål
peppermakrell
majones
agurk
baconsvor-gammeldags-liten pose
kjøttdeig med tacosaus
salat(paprika rød og grønn,isbergsalat,purre)
soyafløte
kabaret med majones,agurk, og sitron
1 bit bocca 70%
Spis skinnet til kyllingen, stek egg i meierismør, spis ribbe, bacon, olivenolje på salaten, cocosa......
takk for tips, skal å kjøpe cocosa i morgen! og trankapsler uten vitaminer.....
Jeg har majones på baconsvoren. :)
Jeg har majones på baconsvoren. :)
:hest:Grøss - det er godt vi er forskjellige:D
Jeg synes det er digg å dyppe baconsvoren i rømme, enten naturell eller en krydret variant. Chips med dip. :D
Jeg synes det er digg å dyppe baconsvoren i rømme, enten naturell eller en krydret variant. Chips med dip. :D
Ja, DEN skriver jeg under på!! :D
Føles virkelig forbudt på en god måte!! Hehe..
Du har jo fett til alt, men jeg ville kanskej brutk rømme til taco jeg, men det er meg :)
Jeg spsier nok også selv kanskje litt lite fett selv slik gjennomsnittlig, men så lenge vekta går nedover, skal man vel ikke bekymre seg for mye :)
Når jeg bruner kjøtt eller kylling i panna pleier jeg å røre ut panna med smør og rømme: Etter at kjøttet har fått stekeskorpe og hvilt på lavere temp en stund slenger jeg på en *god* slump smør som smelter i panna. Når rømmen så røres inn i all goodiesen fra panna blir det en nydelig smak! Særlig blandet med hvitløk, pepper, litt chili osv.
Lett måte å få i mer fett til middagen for meg. Evt surre inn kjøtt/kylling i bacon ved steking (liker den sprø). Det gir kjøttet enda mer saftighet. Ellers har jeg olje i morgen-smoothien min. Kanskje div frø og kjerner og er en ide.
:hest:Grøss - det er godt vi er forskjellige:D
:lol::lol::lol::stortsmil:stortsmil:stortsmil
Kan godt maule smør og jeg da...
energibunten
07-03-08, 10:53
kokosmelk er en apetittvekker i matlagningen. Kan brukes til sauser og supper og inneholder fort 17% fett (pass på at du kjøper den naturell uten tilsetning, ikke de fettreduserte)
Ellers, sleng på en dæsj fett som passer (smørklatt, seterrømme, fløte, kokos, oliven, raps) Olivenolje kan også brukes som tilskudd daglig akkurat som tran og cocosa
Jeg synes det er digg å dyppe baconsvoren i rømme, enten naturell eller en krydret variant. Chips med dip. :D
Jeg også....:sikle:
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.