Hva syns dere andre om den?
Har brukt den et par ganger.Pizzabunn oppskrifta bakpå feks. Syns det blir en sånn tørr ekkel konsistens...minner om papir... Er det bare meg som ikke er begeistret for den? Noen tips til hva jeg kan bruke den til som ikke ødelegger maten? (beklager Torkil);)
Enig i at det blir j#*lig tørt i pizzabunn. Men som tilsetning i brød, lapper ol synes jeg det fungerer bra.
Jeg er heeelt enig med Mor Stine (som vanlig) - pizzabunnen var ikke noe særlig, men i brød går det fint.
Hei
Her kan jeg i hvert tilfelle love bedring, ny oppskrift i løpet av mars/april når det kommer ny sending. Cluet er å tilsette litt hvitost i røren det bedrer både konsistens og smak.
Vennlig Hilsen
Torkil:)
Santa Sofia
05-03-08, 22:08
Jeg laget den pizzabunnen sist lørdag og syntes den var helt ok. Nå var min bunn litt over 1 cm tykk og lignet ikke på papir selv om den nok ikke var så luftig som hvetemelsbunner kan bli. Den var derimot veldig mettende, så jeg klarte bare noen få biter ;)
Jeg er heeelt enig med Mor Stine (som vanlig) - pizzabunnen var ikke noe særlig, men i brød går det fint.
:lol:
Kanskje vi burde giftet oss, Smula, måtte jo blitt ett radarpar!
:lol:
Kanskje vi burde giftet oss, Smula, måtte jo blitt ett radarpar!
:eek:;):eek:
Hvem skal være hvit brud da....
Jeg laget den pizzabunnen sist lørdag og syntes den var helt ok. Nå var min bunn litt over 1 cm tykk og lignet ikke på papir selv om den nok ikke var så luftig som hvetemelsbunner kan bli. Den var derimot veldig mettende, så jeg klarte bare noen få biter ;)
Jeg synes også den er helt okei....blir god og mett av den :ja: