vivvi
09-03-08, 15:15
3-4 kylling filèr
1/4 fløte
1 boks creme fraiche
1 pk. Norzola ost
sjampingion
salt
pepper
Kyllingen krydres med salt og pepper,stekes lett på begge sider og legges i ildfat form. Stek soppen og ha i med kyllingen. Ha så fløten, creme fraicheen og osten i panna og kok sammen til saus. HA dette over kyllingen i den ildfaste formen.
Stekes på 200 grader i 45-60 min. :sikle:
Serveres med valgfritt tilbehør.
Noen som har lyst å regne karb. innholdet i denne retten for meg....?
Sliter litt med akkurat det!! :confused:
1/4 fløte
1 boks creme fraiche
1 pk. Norzola ost
sjampingion
salt
pepper
Kyllingen krydres med salt og pepper,stekes lett på begge sider og legges i ildfat form. Stek soppen og ha i med kyllingen. Ha så fløten, creme fraicheen og osten i panna og kok sammen til saus. HA dette over kyllingen i den ildfaste formen.
Stekes på 200 grader i 45-60 min. :sikle:
Serveres med valgfritt tilbehør.
Noen som har lyst å regne karb. innholdet i denne retten for meg....?
Sliter litt med akkurat det!! :confused: