View Full Version : GI-null av Skaldeman


tommygutt
21-03-08, 22:42
Noen som har lest boken? Inneholder den mange bra oppskrifter?

Distrea
24-03-08, 00:51
jeg kjøpte den svenske når den kom ut... men hadde hatt tid til å vente på den norske utgaven, for jeg har ikke lest noe i den ennå :o

en annen ting når jeg er innom her!

Grattis med dagen :suss:

tommygutt
24-03-08, 13:06
Tusen takk :-)

Pearl
24-03-08, 17:37
Jeg holder på å lese den. Den inneholder en god del oppskrifter. Han skiller i boken mellom tre grupper og presenterer oppskrifter for alle tre gruppene. Det som skiller er i grunnen hvor mange karbohydrater man kan spise. Går man kke ned i vekt går man til en strengere gruppe. Ellers inneholder boken mye samme teori som den første boken.

Grovsnus
29-03-08, 00:25
Fikk den i dag, og har lest den ut (nesten). God bok, det er stortsett den samme teorien, men ET STORT + for oppskriftene.
Det eneste jeg er usikker på er om oppskriftene på farse/deig er de samme i Sverige som i Norge, eventuelt om oppskriftene er justert for Norske varer.
Her i Rosenesby er det vanskelig å skaffe medisterdeig /farse. Og svinekjøttdeigen som han anbfaler er magrere ( i allefall her på berget) enn vanvlig kjøttdeig. Men ifølge boka skal den være feitere ?! Køttdeig 14% fett, svinekjøttdeig 9% fett.
Men som han sier utallige ganger: Sjekk varedeklarasjonen.
Mvh Grovsnus
Ha en fin dag

tommygutt
31-03-08, 00:01
Men hva skal man egentlig med oppskrifter når man har dette eminente forumet :-) :-)

Grovsnus
31-03-08, 09:24
Det er nå greit å få det fra "kilden" da. Masse fine oppskrifter her, ikke et vondt ord om dem. - kanskje bare det at jeg er "bok-freak" .

Mvh gROVSNUS
hA EN FIN DAG

Distrea
31-03-08, 09:29
Men hva skal man egentlig med oppskrifter når man har dette eminente forumet :-) :-)

sant sant :ja:

Det er nå greit å få det fra "kilden" da. Masse fine oppskrifter her, ikke et vondt ord om dem. - kanskje bare det at jeg er "bok-freak" .

Mvh gROVSNUS
hA EN FIN DAG

ja takk begge deler :D