View Full Version : Ziggy!


dydde
22-03-08, 12:48
Heisann, vet ikke hvordan jeg skal få tak i deg men lurte bare på en ting.
Jeg har søkt hele nettet 5 ganger etter alt som er av Jan Kwasniewski og kostholdet hans Optimal Ernæring, jeg har kjøpt og lest begge bøkene. Men det er en ting jeg ikke fant i bøkene eller på internett. Nemmelig svaret på mitt mål med kosthold.

Jeg trener veldig aktivt hver dag fotball og styrke trening. Jeg vil bygge litt muskler på vekt treninga, men selvsagt gå ned noen kilo kroppsfett.

Hvordan blir fordelinga mi da? Må jeg ha mer protein? hvor mye mer? Reduserer jeg fett inntaket når jeg øker protein inntaket? eller blir det bare enda mer fett hvis jeg øker protein inntaket slik at det hele tida er 1:2.5-3:5 ?

Kan det være lurt med et karbo måltid 1 dag i uka? så jeg fuller opp glykogen i musklene? har sett det selv og lest på nettet om The Anabolic diet hvor dem gjør det. Når jeg også gjorde det så vil du se at når jeg spiser mye karbo et måltid så ser jeg i speilet at musklene i kroppen blir fullt opp og blod årene større. Det ser ut som jeg har vært å trent styrke.

Disse spørsmålene har jeg lett villt etter å få noe svar på, håper du som er reine pioneeren her inne på OE kan hjelpe meg :D

Tuppen
22-03-08, 12:51
ziggy er ikke her lenger....

dydde
22-03-08, 13:02
takk fikk vite hvor han stakk av gårde :D