wirow_84
08-04-08, 00:35
I lista over karbs på grønnsaker står det 2,9kh pr 100 gram TOMAT.
Det er det samme som f.eks blomkål.
Allikevel mener jeg å ha lest i Skaldemans bok at man helst bør styre unna tomater,
mens f.eks blomkål og brokkoli som har ca. likt karbeinnhold er bedre grønnsaker.
Akkurat slik som det er bedre å spise gulrøttene rå fremfor å spise dem kokt.
Men hva er det egentlig som skjer med tomatene?
Har de en egen evne til å utvinne mer sukker når man har inntatt denne lille røde enn andre grønnsaker???
Skjer det noe forunderlig når man steker dem, eller koker dem i en gryterett? :confused:;):rolleyes:
Skulle så gjerne visst litt mer om denne tomaten.... noen som vet?
Det er det samme som f.eks blomkål.
Allikevel mener jeg å ha lest i Skaldemans bok at man helst bør styre unna tomater,
mens f.eks blomkål og brokkoli som har ca. likt karbeinnhold er bedre grønnsaker.
Akkurat slik som det er bedre å spise gulrøttene rå fremfor å spise dem kokt.
Men hva er det egentlig som skjer med tomatene?
Har de en egen evne til å utvinne mer sukker når man har inntatt denne lille røde enn andre grønnsaker???
Skjer det noe forunderlig når man steker dem, eller koker dem i en gryterett? :confused:;):rolleyes:
Skulle så gjerne visst litt mer om denne tomaten.... noen som vet?