View Full Version : Karbonaderull


Gunhild
01-05-08, 10:37
Denne er kjempegod..... og med lite karbohydrater i tillegg så må det jo bli en fulltreffer...hehe ;)


Karbonaderull

500 gram karbonadedeig (evt kjøttdeig for de som heller vil det)
1 pk Tine kremost (Jeg bruker enten m/hv.løk eller pepper)
1 egg
Salt, pepper og annet krydder dere ønsker.
Finhakk gjerne 1/2 rødløk også.....

Bland dette sammen og spre det (i et rektangel) utover et fuktet bakepapir. (i ca 1 - 1,5 cm tykkelse)

Lag eggehakk av 4 egg, litt kremfløte, salt, pepper og masse gressløk.


Fordel den ferdig stekte eggehakken langs midten av kjøttdeig rektangelet.
Brett sidene over og klem skjøten sammen.

Legg på aliminiumsfolie i en langpanne/ildfast form.

Stek på 220 - 225 grader i ca 1/2 time.

avkjøles i pannen og skjæres i gode skiver.

Serveres kald som pålegg, middag, ved siden av salat eller bare spise helt alene. Godt er det uansett.... NaM NaM... :D

Lisbeth
01-05-08, 10:43
Hørtes spennende ut..det må prøves :D

Gunhild
01-05-08, 10:48
Hørtes spennende ut..det må prøves :D

Ja, det burde du altså...hehe:)

Den blir faktisk enda bedre om man steker den litt i stekepannen først... da får man en bedre stekeskorpe.... Men det er litt vanskelig for den er for det første litt stor for ( i allefall min) stekepanne og det er vanskelig å snu den uten at den går i stykker.....

Men altså... den blir veldig bra med bare å steke i stekovnen også altså.... :D

blåbær
01-05-08, 11:43
Egghakk? Hva er det? Mener du da eggerøre? (Har litt tungt for det ...)

Gunhild
01-05-08, 11:47
Egghakk? Hva er det? Mener du da eggerøre? (Har litt tungt for det ...)

Hehe... Jeppers.... Eggehakk/eggerøre...
Kjært barn har mange navn veit du... ;)

Gerd
01-05-08, 13:16
Dette skal prøves :ja:

Impulsiw
01-05-08, 17:20
Smakt enda Gerd? ;) DU er jo så rask på labben...rene kaninen.. :lol:

Gerd
01-05-08, 17:23
Jepp, her er den stekt og prøvesmakt :ja: Og det vart gødt :sikle:
Ble litt endringer pga manglende ingredienser.... ;)

Skal ha dette til middag i dag :D

bibi
01-05-08, 17:30
Den må jeg jamen prøve!!!

:ja:


Takk for fin oppskrift!

Dilla
22-05-08, 18:30
Herregud, dette hørtes jammen godt ut :D

quebec
22-05-08, 18:45
hvor mange sneier blir dette? og karbsinnholdet, er det noen som har regna det ut :)