Gracella
05-05-08, 23:17
Jeg kjøpte purreløk og der står det 2,9 g karb pr 100 gram, hvorav sukker 2,9 gram.
Noe lignende står det på en del av salatene jeg kjøper. Er det virkelig sukker?
I boken til Torkild er det en grunnoppskrift på saus hvor det står at karboinnholdet er null. Hvis man vil ha hollandaisesaus, tilsetter man saften av en halv sitron og vips er karboinnholdet oppe i 2 g. På sitronsaftflasken min står det vitterligen at det er 0 karbohydrater i saften.
Hva blir riktig her? Jeg telte med de karbene, men kanskje det ikke var rett?
Så i en annen tråd at det ble anbefalt å ha sitronskiver i vannet for å få smak, men blir det karbohydrater også?
Er temmelig ny på ketose, så det er mye en lurer på :confused: :confused: :confused:
Noe lignende står det på en del av salatene jeg kjøper. Er det virkelig sukker?
I boken til Torkild er det en grunnoppskrift på saus hvor det står at karboinnholdet er null. Hvis man vil ha hollandaisesaus, tilsetter man saften av en halv sitron og vips er karboinnholdet oppe i 2 g. På sitronsaftflasken min står det vitterligen at det er 0 karbohydrater i saften.
Hva blir riktig her? Jeg telte med de karbene, men kanskje det ikke var rett?
Så i en annen tråd at det ble anbefalt å ha sitronskiver i vannet for å få smak, men blir det karbohydrater også?
Er temmelig ny på ketose, så det er mye en lurer på :confused: :confused: :confused: