jeg har 1kilo sideflesk av svin i frysern som jeg kjøpte til jul.. trodde det var det sammen som bacon, men der tok jeg jammen feil... :rolleyes:
noen som har noen ideer til hva jeg kan bruke det til??
er jo for ille å kaste mat syns jeg..
Mvh Matvraket
Salt, pepper, steke i panne på sterk varme, egg til, sure agurker eller rødbete, nammi.
lettsaltet sideflesk? :sikle:
flesk i duppe.... namme
stek gode skiver med salt og pepper, lag hvit saus av stekesky, litt vann, fløte, salt og pepper. Tykne det til med litt JBKM
server med lavkarbopoteta (blomkål),,, eller hva du måtte ønske :p
lettsaltet sideflesk? :sikle:
flesk i duppe.... namme
stek gode skiver med salt og pepper, lag hvit saus av stekesky, litt vann, fløte, salt og pepper. Tykne det til med litt JBKM
server med lavkarbopoteta (blomkål),,, eller hva du måtte ønske :p
:sikle:flesk og duppe:sikle:
:sikle:flesk og duppe:sikle:
:sikle: JA... sant!
takk!! for supre forslag :suss: