View Full Version : Sideflesk


matvraket
19-05-08, 01:01
jeg har 1kilo sideflesk av svin i frysern som jeg kjøpte til jul.. trodde det var det sammen som bacon, men der tok jeg jammen feil... :rolleyes:
noen som har noen ideer til hva jeg kan bruke det til??
er jo for ille å kaste mat syns jeg..
Mvh Matvraket

Megvel
19-05-08, 08:18
Salt, pepper, steke i panne på sterk varme, egg til, sure agurker eller rødbete, nammi.

Distrea
19-05-08, 10:14
lettsaltet sideflesk? :sikle:

flesk i duppe.... namme
stek gode skiver med salt og pepper, lag hvit saus av stekesky, litt vann, fløte, salt og pepper. Tykne det til med litt JBKM

server med lavkarbopoteta (blomkål),,, eller hva du måtte ønske :p

SivPiv
19-05-08, 11:16
lettsaltet sideflesk? :sikle:

flesk i duppe.... namme
stek gode skiver med salt og pepper, lag hvit saus av stekesky, litt vann, fløte, salt og pepper. Tykne det til med litt JBKM

server med lavkarbopoteta (blomkål),,, eller hva du måtte ønske :p
:sikle:flesk og duppe:sikle:

Distrea
19-05-08, 11:31
:sikle:flesk og duppe:sikle:

:sikle: JA... sant!

matvraket
19-05-08, 21:27
takk!! for supre forslag :suss: