Lisbeth
08-08-08, 11:31
Ostetorsk
Ingredienser:
1 kg Torskefilet
1 ss Smør
1 ts Salt
1/2 ts Pepper
1 Hvitløkbåt
3 Tomater
1 Purre
200 g Ost
1,5 dl Fløte
Framgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 200° C.
Skjær tomat i skiver, rens og kutt purre i ringer. Finhakk hvitløk og riv ost.
Rens fisken og fjern skinn og bein. Skjær fiskefiletene i serveringsstykker og legg dem i smurt ildfast form.
Dryss på salt, pepper og finhakket hvitløk.
Legg på tomatskiver, purre og dryss over osten. Hell over fløte.
Stek retten på midterste rille ved 200° C ca. 30 minutter.
Server fisken med kokt blomkål.
http://dinmat.aftenposten.no/var/ezwebin_site/storage/images/finn-oppskrifter/oppskrifter/middag/fisk-og-skalldyr/hvit-fisk/jarlsbergtorsk/284823-1-nor-NO/Jarlsbergtorsk_large.jpg
Ingredienser:
1 kg Torskefilet
1 ss Smør
1 ts Salt
1/2 ts Pepper
1 Hvitløkbåt
3 Tomater
1 Purre
200 g Ost
1,5 dl Fløte
Framgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 200° C.
Skjær tomat i skiver, rens og kutt purre i ringer. Finhakk hvitløk og riv ost.
Rens fisken og fjern skinn og bein. Skjær fiskefiletene i serveringsstykker og legg dem i smurt ildfast form.
Dryss på salt, pepper og finhakket hvitløk.
Legg på tomatskiver, purre og dryss over osten. Hell over fløte.
Stek retten på midterste rille ved 200° C ca. 30 minutter.
Server fisken med kokt blomkål.
http://dinmat.aftenposten.no/var/ezwebin_site/storage/images/finn-oppskrifter/oppskrifter/middag/fisk-og-skalldyr/hvit-fisk/jarlsbergtorsk/284823-1-nor-NO/Jarlsbergtorsk_large.jpg