View Full Version : Torsk og rekecurry


Lisbeth
08-08-08, 11:33
Torsk og rekecurry


Ingredienser:
500 g Torskefilet
500 g Reker
1 ts Salt
2 Hvitløkbåter
2 ts Karri
2 ss Tomatpuré
2,5 dl Fløte
2 dl Hvitost

Framgangsmåte:

Forvarm stekeovn til 225 °C.
Smør en ildfast form.
Skrell rekene og rens fisken for skinn og bein. Del torskefileten i mindre biter.
Legg fisk og reke i formen og dryss på salt.
Bland sammen presset hvitløk, tomatpurè, karri og fløte.
Hell dette over fisken og dryss på revet ost.
Stek midt i ovnen ved 225 °C. i ca. 20 minutter.

Server fiskeformen med blomkål og en grønn salat.

http://dinmat.aftenposten.no/var/ezwebin_site/storage/images/finn-oppskrifter/oppskrifter/middag/fisk-og-skalldyr/hvit-fisk/torsk-og-rekecurry/285140-2-nor-NO/Torsk-og-rekecurry_large.jpg

Iset
08-08-08, 15:18
HIMMEL OG HAV dette så fantastisk ut! Denne skal jeg lage i helgen! Nå sitter jeg og hopper her i sofaen, skulle ønske jeg kunne trykke frem en porsjon her og nå. :D

Hannehk
08-08-08, 15:19
Du er en fiskemiddags GUD :)
Den er lagt inn i min fiskekokebok!

Evamor
11-08-08, 20:08
Denne skal prøves senere i uka :) Det se jo knall godt ut!

Lisbeth
11-08-08, 21:07
Jeg spiser den nå.. den ikke bare ser god ut..den smaker godt også.. ;)

Jabba
26-11-08, 22:44
Denne så utrolig god ut! Jeg trenger virkelig å variere litt når det kommer til fiskemiddager!

Kitt
26-11-08, 23:30
Fiskemiddag neste uke!
Helt klart!:D

Anitra
08-12-08, 13:51
Fiskemiddag idag! Helt klart!

Jabba
08-12-08, 17:52
Denne hadde jeg til middag i dag! Ungene synes den var litt sterk så jeg må nok begrense karrien litt til neste gang. Ikke det beste måltidet jeg har hatt - men helt greit! Flott med en ny variant på fiskemiddagen iallefall....

Hjørdis
09-12-08, 16:44
Vi spiste denne i går, og det er andre gangen jeg lager den. Jeg har i enda mer karri enn det Lisbeth anbefaler og litt cajennepepper:p. Helt nydelig, men vi har ikke barn hjemme og er veldig glade i og bruker mye sterk mat:ja:
Namme:sikle:

Skippy
15-12-08, 17:48
Denne må testes. Hva med grønn karri(hypersterk) og kokosmelk/fløte? Må kjøpe fisk i morgen.

Bacon
18-12-08, 20:08
Hadde denne i går. Dommen ble terningkast 4. Helt greit og absolutt godt, men jeg tror den kan bli mye bedre med litt personlige justeringer. :)

pullido
04-09-11, 19:11
Lagde denne idag og ble veldig fornøyd, hadde ferdigpillede reker i og de ble litt tørre etter å ha vært i ildfast form i 20 minutter, større reker hadde nok klart seg litt bedre :)