Lisbeth
08-08-08, 11:33
Torsk og rekecurry
Ingredienser:
500 g Torskefilet
500 g Reker
1 ts Salt
2 Hvitløkbåter
2 ts Karri
2 ss Tomatpuré
2,5 dl Fløte
2 dl Hvitost
Framgangsmåte:
Forvarm stekeovn til 225 °C.
Smør en ildfast form.
Skrell rekene og rens fisken for skinn og bein. Del torskefileten i mindre biter.
Legg fisk og reke i formen og dryss på salt.
Bland sammen presset hvitløk, tomatpurè, karri og fløte.
Hell dette over fisken og dryss på revet ost.
Stek midt i ovnen ved 225 °C. i ca. 20 minutter.
Server fiskeformen med blomkål og en grønn salat.
http://dinmat.aftenposten.no/var/ezwebin_site/storage/images/finn-oppskrifter/oppskrifter/middag/fisk-og-skalldyr/hvit-fisk/torsk-og-rekecurry/285140-2-nor-NO/Torsk-og-rekecurry_large.jpg
Ingredienser:
500 g Torskefilet
500 g Reker
1 ts Salt
2 Hvitløkbåter
2 ts Karri
2 ss Tomatpuré
2,5 dl Fløte
2 dl Hvitost
Framgangsmåte:
Forvarm stekeovn til 225 °C.
Smør en ildfast form.
Skrell rekene og rens fisken for skinn og bein. Del torskefileten i mindre biter.
Legg fisk og reke i formen og dryss på salt.
Bland sammen presset hvitløk, tomatpurè, karri og fløte.
Hell dette over fisken og dryss på revet ost.
Stek midt i ovnen ved 225 °C. i ca. 20 minutter.
Server fiskeformen med blomkål og en grønn salat.
http://dinmat.aftenposten.no/var/ezwebin_site/storage/images/finn-oppskrifter/oppskrifter/middag/fisk-og-skalldyr/hvit-fisk/torsk-og-rekecurry/285140-2-nor-NO/Torsk-og-rekecurry_large.jpg