jeg har laget pannekakene av egg, cc, havregryn etc og de er nydelige!! har hatt lettsyltetøy og kesam oppå og d er jo veldig godt da!
men... kan jo ikke spise dette hver dag.. da blir d for mye karbo!
hva kan jeg bruke da? passer jo liksom ikke m egg? :)
forslag?
Jeg pleier å ha frosne (usukrede) blåbær på og brette pannekaken i to slik at det blir et lokk over, og la det stå en liten stund før jeg spiser.
Og jeg bruker blåbær, bringebær eller jordbær. Kjøpt frosne :)
Photobscura
15-08-08, 11:47
På frokostpannekaka er det alldeles nyyyyyydelig med brie og liiiitt franske sennep (dijon), med et strø av oregano og nykverna pepper og salt over. Men da er det best å kutte ut søtstoffet i pannekaka.
energibunten
15-08-08, 11:52
eller skinke og majo, salami og agurk, sikkert leverpostei også... er ikke så forskjellig fra brød egentlig
Photobscura
15-08-08, 12:22
Det meste er godt, ja! Jeg pleide å få med vafler med pålegg med meg på skolen på mandager fordi vi alltid spiste det på søndager, og mamma lagde alltid for mye. Anything goes :)
Men om noen vil teste tipset mitt, så er det lurt å dele pannekaka i to mens den forstatt er i panna, og legge den dobbelt så brien får smelta litt.
Damn, nå ble jeg sulten :sikle:
Hvorfor ikke spise hver dag? :D Jeg spiser èn frokostpannekake (men tror det må være en annen oppskrift enn din? Min oppskrift ligger på hjemmesiden der link er i signaturen) med et godt lag av Heistad bringebærsyltetøy hver eneste morgen jeg. Er 1,4 karb hos meg det.
jeg har laget pannekakene av egg, cc, havregryn etc og de er nydelige!! har hatt lettsyltetøy og kesam oppå og d er jo veldig godt da!
men... kan jo ikke spise dette hver dag.. da blir d for mye karbo!
hva kan jeg bruke da? passer jo liksom ikke m egg? :)
forslag?
spekepålegg, agurk og kesam om pannekakene ikke er alt for søte ?
røkelaks og snøfrisk ?
røkelaks, agurk og litt dijon sennep ?
friske bær og kesam ?