View Full Version : Regne ut kh i sjokolade?


Tiram
17-09-08, 15:59
Leste i en annen tråd her inne om utregning av kh i en sukekrfrisjokolade.
Og der ble det nevnt at i en sjokolade med 53 kh var kun 13 effektive?
Kan noen forklare meg dette eller fortelle meg om jeg har forstått riktig?
I min Anton Berg sjokolade er det 46g kh per 100g sjokolade, men 43g av kh er malitol. Og Malitol er en sukkeralkohol som ikke påvirker blodsukkeret, så i den sjokoladen vil det egentlig bare være 3 effektive kh?

Gerd
17-09-08, 16:14
Leste i en annen tråd her inne om utregning av kh i en sukekrfrisjokolade.
Og der ble det nevnt at i en sjokolade med 53 kh var kun 13 effektive?
Kan noen forklare meg dette eller fortelle meg om jeg har forstått riktig?
I min Anton Berg sjokolade er det 46g kh per 100g sjokolade, men 43g av kh er malitol. Og Malitol er en sukkeralkohol som ikke påvirker blodsukkeret, så i den sjokoladen vil det egentlig bare være 3 effektive kh?

Stemmer, 3 karber:ja:

Tiram
17-09-08, 16:18
Stemmer, 3 karber:ja:
Jeg hadde skjønt det! http://www.pratekompaniet.net/forum/images/smilies/jippi.gif
Tusen takk for oppklaringen.