Impulsiw
18-09-08, 17:05
I "gamle" dager veide vi etter steking. Det betyr at det som står i innholdsfortegnelsen av energi og karber osv..er utregnet etter steking.
Men nå er jeg usikker igjen da. For de hamburgerene jeg stekte inneholdt 22 gram fett. Så står det at etter steking slipper burgerne fettet så det blir et magrere alternativ. Betyr det at næringsinnholdet som står på pakka er råvekt?? I så fall..hvordan skal man gå fram etter steking da? De veide jo 20 gram mindre per stykk? :confused:
Og kjøttdeig feks..veier jo atskillig mindre når du får stekt det. I alle fall butikkkjøttdeig som er vakuumpakket. Lurer på dette altså..:rolleyes:
Men nå er jeg usikker igjen da. For de hamburgerene jeg stekte inneholdt 22 gram fett. Så står det at etter steking slipper burgerne fettet så det blir et magrere alternativ. Betyr det at næringsinnholdet som står på pakka er råvekt?? I så fall..hvordan skal man gå fram etter steking da? De veide jo 20 gram mindre per stykk? :confused:
Og kjøttdeig feks..veier jo atskillig mindre når du får stekt det. I alle fall butikkkjøttdeig som er vakuumpakket. Lurer på dette altså..:rolleyes: