wollafruen
21-09-08, 21:01
Jeg fant denne varedeklarasjonen på nett:
Dark chocolate 55 % cacao sugarfree Anthon Berg
mengde:1 stk = 45 g
kalorier: 207 kcal
karbohydrater: 20.7 g
tilsatt sukker: 0 g
proteiner: 2.3 g
fett: 16.2 g
Er det noen som vet om dette er pr bar a 45 g, eller er det pr 100 g vare? :confused:
På min står det pr 100gr, men da er tallene høyere. De tallene du har er nok pr sjokolade på 45g
Av de 46g karber som er i 100g, er det 43g malitol, som jo kan trekkes fra.
wollafruen
21-09-08, 21:09
På min står det pr 100gr, men da er tallene høyere. De tallene du har er nok pr sjokolade på 45g
Av de 46g karber som er i 100g, er det 43g malitol, som jo kan trekkes fra.
Åja! det visste jeg ikke...Takk for svar.
Bare hyggelig!:)
Ble så glad da jeg fant den i min lokale Rema butikk. Godt å ha litt å ty til innimellom som ikke er totalt forbudt!:D
Antoinette6
21-09-08, 23:28
Vet noen noe om hvordan den er å smelte?
Den kan du fint smelte, men forsiktig-forsiktig:ja:
HenriettKK
08-10-08, 18:21
Hvorfor kan man trekke fra malitol?
Fordi det går rett igjennom kroppen! Tas ikke opp i tarmene og gir dermed ikke blodsukkerstigning!:D
For noen går det litt for fort gjennom, da, med mageknip og hyppige dobesøk som resultat!:confused: