Enid
22-09-08, 10:57
Til 4 pers.
Marinér 4 kyllingfileter (oppkuttet i biter) i
Saften av 1/2 - 1 sitron
To ts hver av følgende:
Gurkemeie
Kardemomme
Karri
Garam Masala
Kummin
Chilipulver
Koriander
2 fedd presset hvitløk. La stå i 15 minutter.
Stek i smør eller olje på medium til høy varme i opptil 15 minutter (kyllingen skal få et ganske hardt skall). Severes med feks salat, stekte grønnsaker, linsepuré.
Nydelig med raita til :)
Marinér 4 kyllingfileter (oppkuttet i biter) i
Saften av 1/2 - 1 sitron
To ts hver av følgende:
Gurkemeie
Kardemomme
Karri
Garam Masala
Kummin
Chilipulver
Koriander
2 fedd presset hvitløk. La stå i 15 minutter.
Stek i smør eller olje på medium til høy varme i opptil 15 minutter (kyllingen skal få et ganske hardt skall). Severes med feks salat, stekte grønnsaker, linsepuré.
Nydelig med raita til :)