Ridegirl
20-10-08, 14:51
Sitter her på nettet og leser om resistent stivelse (Hi-maize) og mandel-mel. Dette må vel være noe som vi kan bruke i brød o.l istedet for soyaprotein/mel ? Mandel-mel inneholder 8 g karbo pr 100 g. Der er mye av fettet tatt vekk for å få melet som det er. Men det kan jo brukes generelt i baking og det er ikke mye som skal til siden suge-evnen er høy... :rodme:
Resisten stivelse ( Hi-maize )
Et hvitt mel med hele 60% fiber
Gir jevnere blodsukker og energinivå
Kan øke fettforbrenningen med opptil 23%
Godt for fordøyelsen og immunforsvaret (prebiotisk)
Brukes i baking og matlaging, eller som kosttilskudd
100% naturlig og glutenfritt
Økologisk mandelmel - et sunnere mel
Svært lav GI
Naturlig glutenfritt
Fra økologiske mandeltrær
Færre kalorier enn hvetemel
Svært rik på vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter
http://www.funksjonellmat.no/index.php
Noen som har erfaring med en eller begge av disse..?
Resisten stivelse ( Hi-maize )
Et hvitt mel med hele 60% fiber
Gir jevnere blodsukker og energinivå
Kan øke fettforbrenningen med opptil 23%
Godt for fordøyelsen og immunforsvaret (prebiotisk)
Brukes i baking og matlaging, eller som kosttilskudd
100% naturlig og glutenfritt
Økologisk mandelmel - et sunnere mel
Svært lav GI
Naturlig glutenfritt
Fra økologiske mandeltrær
Færre kalorier enn hvetemel
Svært rik på vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter
http://www.funksjonellmat.no/index.php
Noen som har erfaring med en eller begge av disse..?