Agurk
22-10-08, 21:57
Hei dere,
etter lang tid med ustabile kostvaner - og frustrasjoner over vekten, er jeg nå tilbake på lavkarbo. Jeg tenker å følge en variant som vil kunne kombineres med et liv bestående av mye reising. Planen er å holde meg unna pasta, ris, poteter, sukker, brød - altså raffinert sukker og mel. Jeg har lest mye her inne, og får stadig ny kunnskap om lavkarbokosthold. Føler meg likevel på litt tynn is. Jeg ønsker å spise hovedsaklig kjøtt, fisk og fjærkre, grønnsaker, nøtter, oster, cottage cheese, fløte, smør, rømme, olje, litt oliven, spekemat, - og helst litt frukt innimellom - som raskt mellommåltid på reise. Hvordan høres dette ut? Det er lurer veldig på er hvor mye fett jeg kan spise. Kan jeg uhemmet steke/surre alt i smør?
Jeg har bestilt knecks og brødmix fra lavkarbopikene, fordi jeg trenger noe som er bra å ha med seg i farta. Jeg tenker å skrive inn hva jeg spiser i journalen min - Agurk sin skumle krok. Ville betydd mye for meg hvis noen kunne ta seg en titt innom å se om jeg er på villspor.
Jeg har tidligere vært innom Atkins og Ketolyse - en sliter med å få til å kombinere disse med reisingen. Trenger et kosthold som ikke krever konstant telling av karbohydrater. Hva tenker dere om å innimellom spise litt villris, bulgur eller fullkornspasta?
Mange spørsmål her nå - er bare litt redd for å havne på galt spor nå i starten.
Idag besto middagen av kjøttboller av kylling, brokkoli og smørsurret løk. Brukte mye smør. Redd for at det ble for mye....
Noen tanker?
Takk for all kunnskap dere deler her inne.
Hilsen vinglete Agurk
etter lang tid med ustabile kostvaner - og frustrasjoner over vekten, er jeg nå tilbake på lavkarbo. Jeg tenker å følge en variant som vil kunne kombineres med et liv bestående av mye reising. Planen er å holde meg unna pasta, ris, poteter, sukker, brød - altså raffinert sukker og mel. Jeg har lest mye her inne, og får stadig ny kunnskap om lavkarbokosthold. Føler meg likevel på litt tynn is. Jeg ønsker å spise hovedsaklig kjøtt, fisk og fjærkre, grønnsaker, nøtter, oster, cottage cheese, fløte, smør, rømme, olje, litt oliven, spekemat, - og helst litt frukt innimellom - som raskt mellommåltid på reise. Hvordan høres dette ut? Det er lurer veldig på er hvor mye fett jeg kan spise. Kan jeg uhemmet steke/surre alt i smør?
Jeg har bestilt knecks og brødmix fra lavkarbopikene, fordi jeg trenger noe som er bra å ha med seg i farta. Jeg tenker å skrive inn hva jeg spiser i journalen min - Agurk sin skumle krok. Ville betydd mye for meg hvis noen kunne ta seg en titt innom å se om jeg er på villspor.
Jeg har tidligere vært innom Atkins og Ketolyse - en sliter med å få til å kombinere disse med reisingen. Trenger et kosthold som ikke krever konstant telling av karbohydrater. Hva tenker dere om å innimellom spise litt villris, bulgur eller fullkornspasta?
Mange spørsmål her nå - er bare litt redd for å havne på galt spor nå i starten.
Idag besto middagen av kjøttboller av kylling, brokkoli og smørsurret løk. Brukte mye smør. Redd for at det ble for mye....
Noen tanker?
Takk for all kunnskap dere deler her inne.
Hilsen vinglete Agurk