View Full Version : Jeg fikk ikke til disse Oopsie-roll's


elian
30-11-08, 19:42
Jeg prøvde å lage oopsi rolls i dag. Men røra ble alt for tynn, de bare fløt ut og ble små pannekaker. Hva gjorde jeg feil?

Jeg rørte sammen eggeplommer og ost og blandet dette forsiktig inn i stivpiskede eggehviter (de var skikkelig stive)

Da jeg skulle sette topper, ble det ikke topper for den var helt flytende.... :rolleyes:

valleygirl
30-11-08, 21:03
viktig at det er store egg, mye eggehvite. Jeg bruker litt bakepulver i når jeg pisker eggehvitene. Deigen blir tynn, men ikke flytende, heller alt utover i langpannen og skjærer opp bier. Får de ikke til å heve seg sånn som jeg ser andre klarer, men de funker godt som underlag for pålegg.

elian
01-12-08, 21:45
Nå har jeg prøvd igjen. Tok 4 eggehviter og 3 plommer, siden eggene mine er litt små.

Da ble rolls'a mye bedre, men ikke så høye som Gerd sine... :confused:

Areola
01-12-08, 23:00
Man må for all del ikke røre for mye. Det blir mindre luft i røra for hver eneste runde du tar med sleiva. Heller under-rørt enn over-rørt.