View Full Version : Schønberg-Erken elgkarbonader


Anne
20-10-04, 10:49
Tar med denne og jeg...:)

Elgkarbonader

2 kg elgkjøtt
1/2 kg flesk
2 egg
2 dl kraft eller sur fløte
salt
pepper

Mal kjøtt og flesk to ganger, tilsett krydder, de vispede egg og kraften/fløten.Stekes forsiktig.

ryli
20-10-04, 10:57
Kanskje dette blir middagen i dag, da. Hadde du fått med deg at jeg etterlyser elgoppskrifter i dag, eller var det tilfeldig? :confused:

Hvordan får jeg fløten til å bli sur i løpet av dagen (den står godt plassert hjemme i kjøleskapet)???

Anne
20-10-04, 11:02
Hei Ryli

Nei...tankeleser har jeg sagt..
Guro etterlyste oppskrift i min journal:D ...jeg så du og etterlyste i hennes journal...
Men du jeg har lagt inn en oppskrift uten sur fløte og....:)
Ellers så kanskje du kan bruke rømme?