Megvel
16-12-08, 10:00
Hei!
Som dere ser er jeg ferdig slanka, men jeg har et "gjesteproblem".
Lillejulaften er det dags for den tradisjonelle risengrynsgrøten i heimen.
En av gjestene har hypoglykemi og kan ikke på generelt grunnlag spise karbser. Med et risengryn-søk her ser jeg noen har eksperimentert med cottage cheese med splenda, fløte, smør og kanel. Så kommer det vanskelige: Jeg er melkeallergiker selv og kan ikke prøve og smake (jeg koker bare min egen grøt med oatly isteden). Gubben er utlending og har ikke peiling. Har noen her inne prøvd dette? Har noen prøvd å varme dette? Smelter det ikke? :confused:
Som dere ser er jeg ferdig slanka, men jeg har et "gjesteproblem".
Lillejulaften er det dags for den tradisjonelle risengrynsgrøten i heimen.
En av gjestene har hypoglykemi og kan ikke på generelt grunnlag spise karbser. Med et risengryn-søk her ser jeg noen har eksperimentert med cottage cheese med splenda, fløte, smør og kanel. Så kommer det vanskelige: Jeg er melkeallergiker selv og kan ikke prøve og smake (jeg koker bare min egen grøt med oatly isteden). Gubben er utlending og har ikke peiling. Har noen her inne prøvd dette? Har noen prøvd å varme dette? Smelter det ikke? :confused: