View Full Version : JBKM og kruskakli


elian
15-01-09, 08:25
Kan jeg bruke det på ketolyse? :rolleyes:

Tenkte på den Rustique pizzabunnen som det ble lagt ut oppskrift på her i går.... :) Ellers var innholdet egg og ost og krydder, tror jeg...

Gerd
15-01-09, 09:48
Ja du kan bruke begge deler på ketolyse. JBK er ikke karber i, men kruskakli har litt da :ja: Bare ta det med i dagens "regnskap" :)

commit
15-01-09, 12:02
Den kruskaklien som jeg fant i skapet mitt, sto det noe om den var laget av hvete....
Finnes det flere sorter kruskakli?

Gerd
15-01-09, 12:36
Stemmer nok at det er hvete ja :)

screwball
15-01-09, 15:38
Kan jeg bruke det på ketolyse? :rolleyes:

Tenkte på den Rustique pizzabunnen som det ble lagt ut oppskrift på her i går.... :) Ellers var innholdet egg og ost og krydder, tror jeg...

Link? (For sløv til å lete..)

Denne kanskje? http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=20560

elian
15-01-09, 21:51
Link? (For sløv til å lete..)

Denne kanskje? http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=20560


Stemmer :D

Nå sitter jeg å spiser den :p Helt nydelig!!!! Bunnen er faktisk PIZZABUNN og ikke eggeomelettbunn :D Selv om jeg synes eggebunnen på Kriistin_B's piza også er veldig god :)

Jeg tok 50/50 soyaprotein og bakemix. For jeg er livredd for at det skal SMAKE soya.... Det er det værste jeg vet :eek:

J.Austen
30-07-09, 11:02
[quote=Gerd;615649]Ja du kan bruke begge deler på ketolyse. JBK er ikke karber i, men kruskakli har litt da :ja: Bare ta det med i dagens "regnskap" :)

hva er JBK?

mini me
30-07-09, 12:59
JBK er forkortelse for johannesbrødkjernemel, som er mel fra johannesbrødkjerner (johannesbrød er plante)
Det kalles også E410, og er brukt som fortykkningsmiddel og stabilisator, spesielt i bakst her hos oss.