Kan jeg bruke det på ketolyse? :rolleyes:
Tenkte på den Rustique pizzabunnen som det ble lagt ut oppskrift på her i går.... :) Ellers var innholdet egg og ost og krydder, tror jeg...
Ja du kan bruke begge deler på ketolyse. JBK er ikke karber i, men kruskakli har litt da :ja: Bare ta det med i dagens "regnskap" :)
Den kruskaklien som jeg fant i skapet mitt, sto det noe om den var laget av hvete....
Finnes det flere sorter kruskakli?
Stemmer nok at det er hvete ja :)
Kan jeg bruke det på ketolyse? :rolleyes:
Tenkte på den Rustique pizzabunnen som det ble lagt ut oppskrift på her i går.... :) Ellers var innholdet egg og ost og krydder, tror jeg...
Link? (For sløv til å lete..)
Denne kanskje? http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=20560
Link? (For sløv til å lete..)
Denne kanskje? http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=20560
Stemmer :D
Nå sitter jeg å spiser den :p Helt nydelig!!!! Bunnen er faktisk PIZZABUNN og ikke eggeomelettbunn :D Selv om jeg synes eggebunnen på Kriistin_B's piza også er veldig god :)
Jeg tok 50/50 soyaprotein og bakemix. For jeg er livredd for at det skal SMAKE soya.... Det er det værste jeg vet :eek:
[quote=Gerd;615649]Ja du kan bruke begge deler på ketolyse. JBK er ikke karber i, men kruskakli har litt da :ja: Bare ta det med i dagens "regnskap" :)
hva er JBK?
JBK er forkortelse for johannesbrødkjernemel, som er mel fra johannesbrødkjerner (johannesbrød er plante)
Det kalles også E410, og er brukt som fortykkningsmiddel og stabilisator, spesielt i bakst her hos oss.