Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Kostholdsfilosofier > Ketolysekuren

JBKM og kruskakli

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 15-01-09, 08:25   #1
elian
Stressa 4-barns mor
 
elian sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2004
Hvor: Sarpsborg
Alder: 47
Innlegg: 2.216
elian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastisk

JBKM og kruskakli

Kan jeg bruke det på ketolyse?

Tenkte på den Rustique pizzabunnen som det ble lagt ut oppskrift på her i går.... Ellers var innholdet egg og ost og krydder, tror jeg...

__________________

elian er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Fedon (frem til p-hormonene har forlatt kroppen) Svar med sitat
Gammel 15-01-09, 09:48   #2
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk

Sv: JBK og Kruskakli

Ja du kan bruke begge deler på ketolyse. JBK er ikke karber i, men kruskakli har litt da Bare ta det med i dagens "regnskap"

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat
Gammel 15-01-09, 12:02   #3
commit
Juniormedlem
 
commit sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Østlandet
Innlegg: 14
commit er på en erverdig vei

Sv: JBK og Kruskakli

Den kruskaklien som jeg fant i skapet mitt, sto det noe om den var laget av hvete....
Finnes det flere sorter kruskakli?

__________________
[]
commit er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat
Gammel 15-01-09, 12:36   #4
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk

Sv: JBK og Kruskakli

Stemmer nok at det er hvete ja

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat
Gammel 15-01-09, 15:38   #5
screwball
Seniormedlem
 
screwball sin avatar
 
Medlem siden: May 2008
Hvor: Tromsø
Alder: 46
Innlegg: 564
screwball er ny på veien

Sv: JBK og Kruskakli

Opprinnelig lagt inn av elian, her.

Kan jeg bruke det på ketolyse?

Tenkte på den Rustique pizzabunnen som det ble lagt ut oppskrift på her i går.... Ellers var innholdet egg og ost og krydder, tror jeg...

Link? (For sløv til å lete..)

Denne kanskje? http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=20560

__________________

Har spist meg ned 30kg og holdt vekta i over to år nå.
2,5 år på lavkarbo - ikke en kur men en livsstil!
screwball er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo under 30g karbo pr dag - masse proteiner. Svar med sitat
Gammel 15-01-09, 21:51   #6
elian
Stressa 4-barns mor
 
elian sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2004
Hvor: Sarpsborg
Alder: 47
Innlegg: 2.216
elian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastiskelian er bare helt fantastisk

Sv: JBK og Kruskakli

Opprinnelig lagt inn av screwball, her.

Link? (For sløv til å lete..)

Denne kanskje? http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=20560


Stemmer

Nå sitter jeg å spiser den Helt nydelig!!!! Bunnen er faktisk PIZZABUNN og ikke eggeomelettbunn Selv om jeg synes eggebunnen på Kriistin_B's piza også er veldig god

Jeg tok 50/50 soyaprotein og bakemix. For jeg er livredd for at det skal SMAKE soya.... Det er det værste jeg vet

__________________

elian er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Fedon (frem til p-hormonene har forlatt kroppen) Svar med sitat
Gammel 30-07-09, 11:02   #7
J.Austen
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Jul 2009
Innlegg: 7
J.Austen er på en erverdig vei

Sv: JBK og Kruskakli

[quote=Gerd;615649]Ja du kan bruke begge deler på ketolyse. JBK er ikke karber i, men kruskakli har litt da Bare ta det med i dagens "regnskap"

hva er JBK?

J.Austen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat
Gammel 30-07-09, 12:59   #8
mini me
Medlem
 
mini me sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Alder: 53
Innlegg: 63
mini me er på en erverdig vei

Sv: JBK og Kruskakli

JBK er forkortelse for johannesbrødkjernemel, som er mel fra johannesbrødkjerner (johannesbrød er plante)
Det kalles også E410, og er brukt som fortykkningsmiddel og stabilisator, spesielt i bakst her hos oss.

__________________
Startdato: 03.07.2009



All is well and getting weller.
mini me er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Vafler med JBKM Distrea Kake/dessert og snacks 101 04-04-11 22:12
JBKM - hvorfor blande med vann? Ella-A Ketolysekuren 4 11-11-08 13:57
JBKM spørsmål Bayone Ketolysekuren 2 21-09-08 11:18
Kan man erstatte soyaprotein med nestargel/JBKM i alle oppskrifter? MoaMoa Spørsmål og svar 2 17-09-08 12:59
JBKM-Karbohydrat som brukes som stabilisator Distrea Generell ernæringsdebatt 6 27-02-08 22:08


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:53.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no