Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Velkommen til Karbojunkie > Informasjon

Forumreglene

Informasjon Informasjon fra administrasjonen.

Del denne siden:

Lukket tråd
 
Trådverktøy
Gammel 20-05-06, 16:10   #1
HP
Systemutvikler
 
HP sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Bergen
Alder: 48
Innlegg: 7.502
HP er bare helt fantastiskHP er bare helt fantastiskHP er bare helt fantastiskHP er bare helt fantastiskHP er bare helt fantastiskHP er bare helt fantastiskHP er bare helt fantastiskHP er bare helt fantastiskHP er bare helt fantastiskHP er bare helt fantastiskHP er bare helt fantastisk
Arrow

Forumreglene

Under følger reglene som alle må godta for å registrere seg på dette forumet.

Sitat:

Forumregler
Registrering i dette forumet er gratis og koster ingenting. For best mulig trivsel for alle har vi noen regler og retningslinjene som blir presentert nå. Hvis du aksepterer betingelsene, skal du krysse av i 'Jeg aksepterer' boksen og trykke på 'Registrer' knappen under. Dersom du ønsker å avbryte registreringen, så klikker du her for å gå tilbake til forumoversikten.

Administratorer og moderatorer her på Lavkarbo.no :: Karbojunkie vil gjøre sitt beste i arbeidet med forumet til det beste for alle. Selv hvor god jobb de gjør, vil vi likevel minne på at alle innlegg uttrykker forfatterens egne synspunkter, og verken eierne av forum.lavkarbo.no, eller Jelsoft Enterprises Ltd. (utviklerne av vBulletin) vil kunne holdes ansvarlig for innholdet i innleggene her.

Ved å akseptere disse reglene, lover du at du vil følge "kardemommeloven" og bidra til en god tone og et trivelig forum. Du lover også at du ikke vil legge inn noen innlegg som er motbydelige, vulgære, seksuelt rettede, hatfulle, truende, eller annet som ellers er i strid med gjeldende lover. Brudd på denne etiketten vil føre til advarsler, og gjentatte brudd til utestengning. Det som vi spesielt vil slå ned på er personlige angrep, navnekalling og uthenging (i enhver form) av andre medlemmer. Du har medansvar for å holde diskusjonene på et saklig nivå.

Vi ønsker ikke meldinger av kommersiell art, dvs. salg og markedsføring, med mindre det gjøres samarbeid med forumledelsen. Av personvernhensyn ønsker vi heller ikke at epostadresser offentliggjøres i tråder i åpne fora her.

Eierne av Lavkarbo.no :: Karbojunkie forbeholder seg retten til å fjerne, endre, flytte eller lukke enhver tråd av enhver årsak. Dette inkluderer å endre trådtitler og flytter tråder til mer passende fora, samt endringer og justeringer av visuell profil på artikler av tilgjengelighetshensyn.

Disse reglene oppdateres fortløpende. Betydelige endringer vil varsles på forumet, og eventuelle tilbakemeldinger på disse gjøres på samme sted.

For å sitere Thorbjørn Egner:
DU SKAL IKKE PLAGE ANDRE, DU SKAL VÆRE GREI OG SNILL,
OG FORØVRIG KAN DU GJØRE HVA DU VIL

__________________
Noe du lurer på? Sjekk FAQen."Kommunikasjon har ikke bare med offentlig transport å gjøre".

Sist redigert av HP : 14-06-06 kl 16:24.
HP er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Keto
Lukket tråd


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 
Trådverktøy

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:58.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no