elian
21-01-09, 23:23
For litt siden laget jeg en Karbo-vennlig eplekake I bunnen hadde jeg dette carbaloose melet og sukrin + egg/smør.
Jeg synes det sved skikkelig i halsen og skyldte på dette "melet"
Men i dag lagde jeg is av eggeplommer og fløte + litt frosne blåbær og Sukrin. Og det sved LIKE ille, enda jeg bare spiste noen fåååå te-skjeer!
Noen andre som merker dette med Sukrin? Så ille er det at jeg ikke vil spise det mer... :rolleyes: Og jeg som har 5 x 500gr liggende.... :eek:
Jeg synes det sved skikkelig i halsen og skyldte på dette "melet"
Men i dag lagde jeg is av eggeplommer og fløte + litt frosne blåbær og Sukrin. Og det sved LIKE ille, enda jeg bare spiste noen fåååå te-skjeer!
Noen andre som merker dette med Sukrin? Så ille er det at jeg ikke vil spise det mer... :rolleyes: Og jeg som har 5 x 500gr liggende.... :eek: