View Full Version : Hva skal DU ha til middag i dag?
Synes det er sååååå vanskelig å finne på middager hver dag..
Kan du fortelle hva du skal ha til middag??
:D
Her finnes det mange tips :) http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2492
Forøvrig skal jeg ha kässlerskinke med brokkoli og bernaisse. I går haddde jeg løvbiff med coleslaw.
Syns middagen går veldig greit, har så mye ideer om dagen at det blir for mye for en uka :) Lunsjen er det verre med.... spesielt begynner jeg å bli d****lei å forberede den på kvelden... :(
Eg veit ikkje ka eg skal ha te middag i dag. men eg har hørrt det e bra å eta fisk jaffal 2 gonger i vekå! Laks og torsk e veldigt godt:) men vist du ikkje like fisk wokk:P
thedealergirl19
05-03-09, 14:44
Eg ska spisa ...Varm suppe(grønnsaksuppe) med deillig frokost brød og salat til.. så jah å til desert skal jeg ha IS :D du da :P?
Jeg skal prøve meg på noen forskjellige typer kjøttboller (alt fra milde til ungene, middels til meg og supersterke til gubben). Jeg skal ha en god salat ved siden av og rømmedressing :sikle: og gubben og ungene får i tillegg potetmos.
Kjøttboller hørtes godt ut..:sikle:
coleslaw? Har lest det før...men husker ikke hva det er :D
Her finnes det mange tips :) http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2492
Takk for nyttig link.. er sulten jeg nå :D
Seibiff...stekes og legges i form...bland sammen rømme,stekt løk, litt rosiner, og karry og hell blandingen over fisken. Gratiner i varm ovn i 10-15 min.
Server med brockoli og evnt potet:)
Tror jeg må stupe ned i fryseren jeg nå :D
coleslaw? Har lest det før...men husker ikke hva det er :D
Her er min lett modifiserte oppskrift http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?p=654236&highlight=coleslaw#post654236
Jeg spiser pizza uten bunn idag:sikle:
Coleslaw er noe av det beste som finnes :sikle: Både til stekt kjøtt og fisk:ja:
Coleslaw er noe av det beste som finnes :sikle: Både til stekt kjøtt og fisk:ja:
Og fett og godt, og så lenge man bruker spisskål ikke særlig karborikt heller :)
Og litt morsomt at min bror som aldri har vært glad i grønnsaker velger det framfor potetsalat hvis jeg lager det til grilling :D
Sant det:)
Det er jo hodekål man helst skal bruke, men i spisskål er det vel nesten ikke karber:)
:sikle: Coleslaw og grillribbe :sikle:
Tror jeg måååå lage det en dag :ja:
I dag blir det Blomkålmos gratinert med steikt kjøttdeig,løk,bokstomater og krydder, fløte skvett i illfastfor med ost på toppen. mmm... kjempe godt:D
Ble litt inspirert av den coleslaw'en jeg og lurer på om jeg skal teste det til kjøttbollene...... inspirerende tråd dette asså :D
kyllingfilet, bernaisesaus, gresk salat og potetmos av røde linser med hvitløk :)
Da ble det ovstekte kyllingklubbor og euroshopper brokkoli og blomkåkgrateng spritet opp med litt fløte og ost :sikle:
Godt man har sånne tråder! :geip:
Og i morgen stor burger/pannebiff med fløtestuet sjampinjong. Lørdag ovnsbakt laks og jukseris. Søndag svinebiff med wokgrønnsaker.
I dag lagde jeg fleskepannekake, og hadde blåbær til, men det smakte i grunnen bare ovnsstekt omelett. :rolleyes:
aldrimerjollycola
05-03-09, 18:27
jeg jobber i kveld, og har nettopp spist matpakka mi som jeg varmer opp i mikron, og i dag spiste jeg "pasta" squash i strimler (tagiatelle) med brokkoli og kjøttdeigerstattning (quorn - laga av sopp) litt fløte, et par ss tomatsaus (laga av moste tomater på box) en liten charlottløk og spinat! ogen solid skvett med en balsamicoeddik av god kvalitet!
atcins sjokolade bar til dessert....ligger å roper på meg fra veska mi nå...
*kommer snart, sjokoladen min*
Jeg har laget sprøstekt and med gratinert blomkålmos og salat:)
:lol: Grete Roede haddde dåna hadde hun sett disse middagene :lol:
:lol: Grete Roede haddde dåna hadde hun sett disse middagene :lol:
He he.... og hun er nok ikke den eneste heller..... vi lever jo i en verden full av fettfobier :lol:
Det er jammen sant!! fettfobi :lol:
I morgen blir det raclette, og lørdag eller søndag blir det lammeskanker med grønnsaker i rømertopf. :)
åhr, raclette.. :sikle:
Men.. raclette, spises ikke det med chips? Eller? Hvordan er raclette nå igjen? :p
Aner ikke hva det er noe av deg jeg..:rodme: høres ut som noe fra en eksotisk restaruant :D
Jeg har aldri spist det med chips?
Har sett flere varianter her inne, men vi pleier å bare ta skinke, baconbiter, ost, løk osv og varme i de små skålene, og så smelte ost på toppen. Evt steke kjøttbiter, pølsebiter, gr.saker og tomatskiver på plata på toppen.
Det hørtes digg ut :sikle:
hmm ja jeg googla det og det virket som at det er eeevig mange varianter. Venninna mi steiker kjøttdeig i tacokrydder, så hakket vi opp ønsket grønnsaker.. Osten smeltes på "raclette apparatet" og chipsen ble varmet på toppen..
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.