Snehvit
12-03-09, 10:37
Hadde Serranoskinke jeg måtte bruke, hadde lyst på kylling og på mozzarella, og er inne i en periode hvor jeg MÅ ha pesto... Så da var det bare å bruke fantasien, og dette var det jeg endte opp med! Og det var SYKT godt! Kyllingen ble kjempe saftig!!!:hungry:
Kyllingfilet fylt med pesto og mozzarella og surret i skinke:
2 kyllingbryst
4 skiver skinke (jeg brukte Serrano i dag, men Stranda er sikkert kjempe bra!)
2 ts pesto
mozzarella
fersk basilikum
nykvernet pepper
snitt kyllingfiletene på langs så du får dannet en "lomme"
smør 1 ts pesto og legg litt mozzarella inni "lommen"
gni kyllingfiletene inn med litt nykvernet pepper
legg to skiver skinke inntil hverandre og strø finhakket fersk basilikum på
legg kyllingfiletene på skinken og surr de inn
stekes på begge sider i stekepanna slik at skinka får litt stekekanter
legg kyllingen i en ildfast form i ovnen
stekes på 200 grader i 15 minutter
Pesto-blomkålmos:
1 blomkålhode
4 ss matfløte
4 ts pesto
1 ss hakket løk
nykvernet pepper
kok blomkålhodet
mos blomkålen med en gaffel
tilsett fløte, hakket løk og pesto
bruk stavmikser for å få en glatt mos
smaksett med nykvernet pepper
Kyllingfilet fylt med pesto og mozzarella og surret i skinke:
2 kyllingbryst
4 skiver skinke (jeg brukte Serrano i dag, men Stranda er sikkert kjempe bra!)
2 ts pesto
mozzarella
fersk basilikum
nykvernet pepper
snitt kyllingfiletene på langs så du får dannet en "lomme"
smør 1 ts pesto og legg litt mozzarella inni "lommen"
gni kyllingfiletene inn med litt nykvernet pepper
legg to skiver skinke inntil hverandre og strø finhakket fersk basilikum på
legg kyllingfiletene på skinken og surr de inn
stekes på begge sider i stekepanna slik at skinka får litt stekekanter
legg kyllingen i en ildfast form i ovnen
stekes på 200 grader i 15 minutter
Pesto-blomkålmos:
1 blomkålhode
4 ss matfløte
4 ts pesto
1 ss hakket løk
nykvernet pepper
kok blomkålhodet
mos blomkålen med en gaffel
tilsett fløte, hakket løk og pesto
bruk stavmikser for å få en glatt mos
smaksett med nykvernet pepper