Fru Gladimat
30-03-09, 20:45
Fra VG nett i dag:
http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=561607
'Forskerne fra The US National Cancer Institute fant at de som spiste mest rødt kjøtt eller bearbeidet kjøtt hadde en høyere risiko generelt for å dø i en tiårs-periode, skriver BBC News (http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/7959128.stm).
I studien, som er publisert i Archives of Internal Medicine (http://archinte.ama-assn.org/cgi/content/full/169/6/562), deltok 545.653 kvinner og menn. Av disse døde 71.252 i løpet av den tiårs-perioden studien varte.'
Jaha, hva skal man si nå da? Jeg har levd på mye rødt kjøtt siste månedene... Lurer på om de har sjekket hva som fulgte med ved siden av kjøttet? Bakte poteter, pølsebrød, ris, pasta osv osv...
Men en blir jo litt skremt, VG er flinke sånn. :(
http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=561607
'Forskerne fra The US National Cancer Institute fant at de som spiste mest rødt kjøtt eller bearbeidet kjøtt hadde en høyere risiko generelt for å dø i en tiårs-periode, skriver BBC News (http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/7959128.stm).
I studien, som er publisert i Archives of Internal Medicine (http://archinte.ama-assn.org/cgi/content/full/169/6/562), deltok 545.653 kvinner og menn. Av disse døde 71.252 i løpet av den tiårs-perioden studien varte.'
Jaha, hva skal man si nå da? Jeg har levd på mye rødt kjøtt siste månedene... Lurer på om de har sjekket hva som fulgte med ved siden av kjøttet? Bakte poteter, pølsebrød, ris, pasta osv osv...
Men en blir jo litt skremt, VG er flinke sånn. :(