View Full Version : Taco
Slankerinna
15-04-09, 17:18
Hvordan spiser dere taco da? Det beste er vel å kutte ut både skjella og lefsene, men hva bruker dere i stedenfor? Og kutter dere også ut taco krydderet?:confused:
Jepp - kutt ut lefsene og skjellene! Jeg lager mitt eget tacokrydder etter oppskrift funnet her inne på forumet - og det smaker minst like godt (om ikke bedre) enn ferdigpakkene m krydder!
Jeg opplever at jeg overhodet ikke savner skjellene og lefsene - og jeg gleder meg like mye til taco hver gang!
Jeg synder litt med salsaen da - her kjøper jeg Landlord sin (REMA 1000), den har minst karber. Jeg bruker kun 1-2 ss tacosaus til tacoen min nå.....men det går helt fint selv om det ikke er så mye.
Kutter ut skjell og lefser, ja. Spiser bare alt rett fra tallerkenen og pøser på med ost og rømme!:sikle:
Ligger en oppskrift her inne på hjemmelaget tacokrydder. Posenen inneholder masse sukker!:eek:
Kinakålblad er den smarteste oppfinnelsen etter ostehøvelen :lol:
Kinakål bruker jeg som alt (som brødskive, som tacoskjell, som tilbehør, som mellommåltid, som snacks)
M-m-m... :sikle:
Jeg bruker Hindus Tacokrydder, synes det er godt. Og så bruker jeg Santa Marias Papadums (http://www.santamaria.no/servlet/se.daddy.sm.web.servlets.RecipeServlet?c=2&p=r2b&id=350) som tacoskjell, det er nyyydelig! De ligger på ca 5 karber pr plate, men det unner jeg meg.
Eller så lager jeg tacoskjell av ferdig oppskåret Finden lettost som jeg steker i steikovnen til de begynner å boble litt (samme fremgangsmåte som ostesnacks). Tar dem ut og legger dem over ett eller annet slik at de får form av skjell og lar dem tørke. SNADDER!
Men så bruker jeg også disse lavkarbotacolefsene fra Dialife :sikle:
Eller så lager jeg tacoskjell av ferdig oppskåret lettost som jeg har i steikovnen til de begynner å boble litt (samme fremgangsmåte som ostesnacks). Tar dem ut og legger dem over ett eller annet slik at de får form av skjell og lar dem tørke. SNADDER!
:ja: og det er viktig at det er lettost, ellers blir de ikke sprø. Åhhh, naaam!!! :sikle:
:ja: og det er viktig at det er lettost, ellers blir de ikke sprø. Åhhh, naaam!!! :sikle:
Jupp!
Opprinnelig lagt inn av iset, her (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?p=192019#post192019).
Høvle osteskiver, del dem i 2-3 biter og legg dem på en papirkledd stekeplate. Dryss over det krydderet du liker, men vær litt forsiktig med salt siden osten jo er litt salt. Stek dem på 200 grader til de er blitt litt brune i kantene og boblete. Ta dem ut og la dem ligge på platen i ca et minutt så de er litt fastere. Når du kan ta dem opp med en stekespade uten at de "ramler sammen", legg dem på en tallerken eller en rist til de er helt sprø. De blir skikkelig chipsaktige, knasende sprø. Smaker kjempegodt.
:confused: Fnuttene har tydeligvis funnet ut at de skal leve sitt eget liv??
:confused: Fnuttene har tydeligvis funnet ut at de skal leve sitt eget liv??
:lol:
:confused: Fnuttene har tydeligvis funnet ut at de skal leve sitt eget liv??
Hva er det flere Fnutte enn meg????? Og ja jeg liker å leve mitt eget liv ... :lol:
Klarte ikke dy meg ..... :p:lol:
Hva er det flere Fnutte enn meg????? Og ja jeg liker å leve mitt eget liv ... :lol:
Klarte ikke dy meg ..... :p:lol:
:lol: Fnutt er jo det samme som "
Slankerinna
15-04-09, 20:17
Jeg bruker Hindus Tacokrydder, synes det er godt. Og så bruker jeg Santa Marias Papadums (http://www.santamaria.no/servlet/se.daddy.sm.web.servlets.RecipeServlet?c=2&p=r2b&id=350) som tacoskjell, det er nyyydelig! De ligger på ca 5 karber pr plate, men det unner jeg meg.
Eller så lager jeg tacoskjell av ferdig oppskåret Finden lettost som jeg steker i steikovnen til de begynner å boble litt (samme fremgangsmåte som ostesnacks). Tar dem ut og legger dem over ett eller annet slik at de får form av skjell og lar dem tørke. SNADDER!
Men så bruker jeg også disse lavkarbotacolefsene fra Dialife :sikle:
Hvor kan du kjøpe dette? Hvilken butikk?
Hvor kan du kjøpe dette? Hvilken butikk?
Bunnpris blant annet :D
:ja: og det er viktig at det er lettost, ellers blir de ikke sprø. Åhhh, naaam!!! :sikle:
Eller bruk vanlig ost og ha den i microen :ja:
Ja, vanlig ost blir helt sprø i mikroen, jeg bruker aldri ovnen lenger. Og Hindu sitt tacokrydder smaker hoppetau, jeg fatter ikke hvordan de kan kalle et tacokrydder uten spisskummen for tacokrydder. Det er jo spisskummenet som gir tacosmaken.
Den smaker ikke hoppetau, det er et ganske godt krydder faktisk - men ikke tacokrydder i det hele tatt... :nei:
Jeg husker ikke om det er godt eller ikke, jeg husker bare skuffelsen da jeg smakte det, hehe. Det er sikkert godt sånn helt generelt ja, men noe tacokrydder er det definitivt ikke. Skjønner ikke hvorfor de kaller det det, og hvorfor de ikke har spisskummen i.
:ja: og det er viktig at det er lettost, ellers blir de ikke sprø. Åhhh, naaam!!! :sikle:
Blir ikke sprø?
jeg har da laget masse sprø ostechips av vanlig helfet Norvegia....
Jeg spiser det som tacoslat. Syns det er bedre enn med skjell og lefser :ja:
Syns forøvrig elt er bedre uten karbobombene. Hamburger med alt untatt brød f.eks.... :sikle:
tenker på å lage meg taco ikveld..men er på lavcarbo, ikke ketolyse. så går det ikke an å ta en grov lefse?
ÅÅÅÅÅÅ, må ta noe kjøttdeig ut av fryseren, for nå fikk jeg innmari lyst på taco... Tror jeg har igjen spisskummin ( det krydderet jeg bruker mest av;) )... Får tine kjøttet i mikro:lol: For taco skal jeg ha!
Har spist taco i kveld jeg! Helt nydelig!!!! Og det beste av alt er at jeg har igjen i alle fall til ett måltid i morgen også:D Også hadde min bedre halvdel kjøpt jordbær og fløte...... Måtte ha litt..... 4-5 jordbær med splenda og kremfløte - NAM!!!!!
Og jeg brukte selvfølgelig hjemmelaget tacokrydder:) Alle liker det;)
Jeg kom på i stad at jeg ikke har spist taco på flere måneder...
SUKK..... :nedfor:
Seba-stina
25-05-09, 15:32
Jeg spiser taco med svinekjøttdeig, hjemmelaget tacokrydder (det lavkarbo som er oppskrift på her inne), også bruker jeg kinakål som tacoskjell, synes det er nyyydelig! Jeg synder med tacosausen, da, men kjøper Santa Maria HOT som det ikke er tilsatt sukker i. Siden jeg kjøper den som er HOT så bruker jeg mindre saus, hehe.
Kinakål var ikke så dumt! Jeg har bare pleid å lage salat av det jeg kan spise av det som står på bordet. Også tar jeg et par ts av first price sin saus som inneholder 3 karber pr 100g.. Skal ha taco i dag, men nå har vi bare mini hjertesalat, så de bladene er litt små til skjell, men skal huske på kinakål neste gang.
mama lupes sier jeg bare...mama lupes. I frysern...jepp.
Åh, vi hadde taco i overigår, og det var bare nyyyyyyyydelig :sikle:
Jeg bruker kinakålblad eller ostechips som "skjell".
Har en pakke mama lupes i fryseren, men tror de er klare for søpla.
Likte ikke de noe særlig. Smakte liksom litt surt. :p
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.