Jeg skal forsøke meg på å skrive om en iskremoppskrift fra et ukeblad til lavkarbo. Tenkte å bruke sukrin. Det sår 1dl sukker. Hva tilsvarer det i sukrin? Er ikke sukrin litt mindre søtt?
Og ja, oppskriften blir publisert om den er god! :ja:
Sukrin har ca 75% av søtsmaken til vanlig sukker.
Så det blir...... mer sukrin... :ja: :lol:
Hmm, 1,2 -1,3 dl da kanskje?
Ja, blir det ikke det da?
eller 1,4?
jeg tok 1,4 og ganget med 0,75, og da ble svaret 1,05 og jeg tror det blir riktig. 75 % av 1,4 bli 1, 05 så da sier ihvertfall jeg det. :ja:
Ja, blir det ikke det da?
eller 1,4?
jeg tok 1,4 og ganget med 0,75, og da ble svaret 1,05 og jeg tror det blir riktig. 75 % av 1,4 bli 1, 05 så da sier ihvertfall jeg det. :ja:
Aha, takker! Da blir det is! :D
<------------- mattegeni! :visemuskl