Hva bytter jeg ut 2 dl mel med? soyaprotein eller bakemiks?
Regner med jeg kan bytte ut sukker med sukrin?
Takk for svar
Hei!
Jeg har aldri bakt kake med noen av dem. Men brukt soya protein i brød og vafler. Ikke akkuratt noen som stjeler de fra meg for å si det sånn...:o
Så kanskje bake miks er bedre.
Hm var ikke my til hjelp dette:p
Ikke akkuratt noen som stjeler de fra meg for å si det sånn...:o
he, he..må hive meg på den...ikke spes godt.. Hadde hevet meg på ovnsbakt ostekake eller mandelkake heller..men hva med med dette johannesbrødkjernemelet (eller noe lignende) som jeg har sett nevnt her inne, kanskje det er bedre? Lykke til..
Det finnes ikke noe mel som erstatter hvetemel. Man kan prøve med bakemiks, men det har uansett ikke den bindingsevnen hvetemel har.
Johannesbrødkjernemel er tykningsmiddel ala potetmel eller maisenna, og vil nok absolutt ikke fungere som melerstatning.... :o
Hva bytter jeg ut 2 dl mel med? soyaprotein eller bakemiks?
Regner med jeg kan bytte ut sukker med sukrin?
Takk for svar
Det er ikke noe som kan erstatte mel, soyaprotein og bakemiks vil aldri ha de samme egenskapene som mel, desverre.. jeg ville prøvd meg på noe som ikke krevde mel, jeg da :)