Er soyamel og soyaprotein det samme? Får jeg kjøpt dette på helsekost eller en dagligvare med godt utvalg?
Også må jeg slenge på et spørsmål: Kan jeg bruke Ketolyse bakemix i stedet for soyamel? Evt annen mengde?
nei dt er ikek det samme..anbefaler soyaprotein.Mindre smak, mindre karber. Kjøp med nøytral smak på helsekost.
du kan nok bruke bakemiks i de fleste oppskrifter.
Men kan soyamel og soyaprotein brukes om enannen? Kan den ene erstatte den andre?
Hei!
Har prøvd meg i egen tråd, men prøver her også:D
Glutenmel, soyaprotein, sojamel(som jeg fikk på helsekost når jeg ba om glutenmel),proteinpulver er begreper som stadig går igjen.
Det jeg lurer på er Egenskaper,forskjell og likheter, hva kan erstatte hva og hva er best å bruke til bakst?
Takk på forhånd!!:D
Unnskyld hvis jeg har brutt meg inn i noen andres tråd:o:o