Enkelt og greit, noen som vet hvor mange karber det er i mascarpone?
Mener å huske det var samme som i fløte på den jeg hadde sist. Det er vel omtrent det samme som stivna fløte også :rolleyes:
Takk! Da har jeg ikke dårlig samvittighet her jeg sitter og spiser en slags tiramisu av mascarpone, egg og litt natreen. Dette er mektige greier ass...
Hørtes veldig godt ut! Litt kaffe oppi også... *drømme*
Hvis jeg ikke akkurat hadde forspist meg på hellmann kyllingen til nannah! :D
Hørtes veldig godt ut! Litt kaffe oppi også... *drømme*
Hvis jeg ikke akkurat hadde forspist meg på hellmann kyllingen til nannah! :D
Ja, hadde i kaffe og bakekakao, og det ble en seig og god ostekrem, kjempegodt! Brukte 3 egg til en boks ost, men brukte ikke alle 3 hvitene, for det ble så m*e da jeg beg*nte å blande..
Har du en oppskrift på denne lavkarbotiramisuen? Smaker den ordentlig tiramisu? :)
Har du en oppskrift på denne lavkarbotiramisuen? Smaker den ordentlig tiramisu? :)
Nå er det så lenge siden jeg har spist tiramisu at jeg ikke helt husker hvordan det smaker;)
Oppskrift? Eh, pisk 3 eggplommer, litt søtstoff, evt. kakao og en ts eller to med kaffepulver og kanskje romdråper eller noe annet sterkt;), rør inn en boks mascarpone.
Stivpisk hvitene og vend de i. Jeg brukte nok 2 hviter og 3 plommer.
Altså, oppskrifter er jeg dårlig på, jeg lager stort sett mat på måfå:lol: