Jeg har laget marengskake (ikke til meg selv da seff) og skal ikke bruke det før i morgen. Ser at de fleste anbefaler å ha det i luftett boks. Problemet er at jeg ikke har en boks som er så stor (kaka er stor og rund). Kan jeg feks oppbevare det i ovnen eller kan det oppbevares ute med plastfolie rundt? Vil ikke at marengsen skal bli soggy.:mad:
Marengs lar du bare stå i ovnen med døra på gløtt når den er ferdig stekt. Ikke ta den ut eller tull med den, bare la den stå.
Mine pavlovar blir alltif for store... Og IKKE p*nt den før like før den skal spises, ellers blir den bløt. Jeg p*nter når gjestene har kommet. Skal jeg bort tar jeg med ferdig piska krem og resten av p*nten og p*nter der jeg skal.
Marengs lar du bare stå i ovnen med døra på gløtt når den er ferdig stekt. Ikke ta den ut eller tull med den, bare la den stå.
Mine pavlovar blir alltif for store... Og IKKE p*nt den før like før den skal spises, ellers blir den bløt. Jeg p*nter når gjestene har kommet. Skal jeg bort tar jeg med ferdig piska krem og resten av p*nten og p*nter der jeg skal.
Oki. Tusen takk. Pavlovaen min ble såpass stor så jeg fikk ikke plass til den på kakefatet:rolleyes:
Oki. Tusen takk. Pavlovaen min ble såpass stor så jeg fikk ikke plass til den på kakefatet:rolleyes:
Legg den på et brett av noe slag med aluminiumsfolie og evt kakeserviett;)